Antena Meniu Search
x

Katy Perry, mesaj-surpriză pentru rivala sa Taylor Swift. Își cere iertare, cu gând să pună capăt războiul divelor

Cântăreaţa americană Katy Perry, care a lansat vineri albumul ”Witness”, a spus, în timpul transmisiunii live de 72 de ore pentru promovarea noului disc, că o iartă pe Taylor Swift şi că îşi cere iertare pentru toate lucrurile pe care le-a făcut.

Cântăreaţa americană Katy Perry, care a lansat vineri albumul ”Witness”, a spus, în timpul transmisiunii live de 72 de ore pentru promovarea noului disc, că o iartă pe Taylor Swift şi că îşi cere iertare pentru toate lucrurile pe care le-a făcut.

Cele două vedete sunt certate de mai bine de trei ani, după ce trei dansatori care au acompaniat-o pe Perry într-un turneu s-au alăturat echipei lui Swift, fără a da explicaţii. Au urmat mai multe schimburi de mesaje, între cele două, pe platformele de socializare, şi diverşi artişti au luat partea fiecăreia.

Acum, Katy Perry spune că are lucruri mai importante la care să se gândească: ”O iert şi îmi pare rău pentru tot ce am făcut şi sper că şi ei”.

”Cred că a venit vremea. Sunt lucruri mult mai importante şi sunt probleme adevărate în lume. Ştiţi ce spun? O iubesc şi îi doresc tot binele. Cred că este o compozitoare fantastică”, a spus cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, scrie BBC.

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană, care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. ”Witness” este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.

Taylor Swift, născută pe 13 decembrie 1989, are în palmares zece premii Grammy. În 2016, ea a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul omonim în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014).

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Katy Perry, mesaj-surpriză pentru rivala sa Taylor Swift. Își cere iertare, cu gând să pună capăt războiul divelor