Antena Meniu Search
x

Kevin Spacey rupe tăcerea! Starul de la Hollywood a răspuns pe Twitter acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate de un alt actor

Kevin Spacey este homosexual! Actorul de la Hollywood şi-a recunoscut orientarea sexuală după mai bine de 20 de ani de speculaţii!

Vezi și

Kevin Spacey este homosexual! Actorul de la Hollywood şi-a recunoscut orientarea sexuală după mai bine de 20 de ani de speculaţii! Protagonistul din celebra serie, House of Cards, a mărturist într-o postare pe twitter că a avut întâlniri romantice cu bărbaţi toată viaţa! Declaraţia şocantă vine după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey de hărţuire sexuală.

La 58 de ani, Kevin Spacey a făcut mărturisirea pe pagina sa de Twitter. 

Am iubit şi am avut relaţii romantice atât cu femei cât şi cu bărbaţi. Acum aleg să îmi trăiesc viaţa ca un bărbat homosexual. Vreau să îmi accept orientarea sexuală iar pentru a face asta trebuie să încep să îmi analizez comportamentul, scrie actorul.

Kevin Spacey a recunoscut că este homosexual după ce Anthony Rapp, actorul din Star Treck, l-a acuzat că i-ar fi făcut avansuri sexuale în urmă cu mai bine de 30 de ani. Rapp avea 14 ani la acel moment.

Sunt mai mult decât oripilat să aud povestea lui. Sincer, nu îmi amintesc întâmplarea, s-ar fi întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Dar, dacă e să cred ceea ce spune, îi datorez cele mai sincere scuze pentru ceea ce ar fi putut fi un comportament inadecvat, pus pe seama consumului de alcool, mărturiseşte Spacey.

Anthony Rapp a povestit întreaga întâmplare într-un interviu acordat presei străine. Kevin Spacey l-ar fi invitat la o petrecere în apartamentul său din Manhatten. Acolo, la un moment dat, Rapp ar fi rămas singur într-o cameră cu el, după ce toţi invitaţii plecaseră. Spacey l-ar fi luat pe băiat în braţe dar băiatul a reuşit să plece. 

Kevin Spacey este unu dintre cei mai bine cotaţi actori de la Hollywood. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Kevin Spacey rupe tăcerea! Starul de la Hollywood a răspuns pe Twitter acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate de un alt actor