Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian şi Kanye West îşi feresc bebeluşul de paparazzi. Au refuzat oferte de milioane de dolari

Publicaţiile americane s-au întrecut în oferte de milioane de dolari pentru o poză cu cel de-al treilea copil al cuplului. Fetiţa a venit pe lume marţi.

Vezi și

Publicaţiile americane s-au întrecut în oferte de milioane de dolari pentru o poză cu cel de-al treilea copil al cuplului. Fetiţa a venit pe lume marţi şi a fost născută de o mamă surogat.

Între două şi cinci milioane de dolari li s-ar fi oferit familiei Kardashian-West pentru drepturile de a publica prima poză cu fetiţa nou-născută, titrează tabloidele americane. Kim şi Kanye au refuzat toate ofertele, pe motiv că ar încălca principiile lor. Cei doi au făcut publice fotografii cu primii doi copii, abia după câteva luni de la naştere. 

Invitată la o emisiune, Kim Kardashian a vorbit despre relaţia pe care o are cu femeia care i-a adus pe lume cel de-al treilea copil. Deşi pe Internet au apărut speculaţii potrivit cărora sora lui Kim, Kylie, ar fi fost mama surogat, vedeta TV a dat de înţeles că este vorba despre o persoană din afara familiei. 

KIM KARDASHIAN WEST - vedetă tv

O iubesc, am o relaţie foarte bună cu mama surogat, este persoana perfectă care a putut face acest lucru pentru familia mea. Nu am mers atât de departe încât să le explic copiilor, încă. Trebuie să îmi dau seama întâi cum voi face asta, înainte ca ei să o vadă. 

Vedeta mai are acasă doi copii alături de Kanye West. O fetiţă în vârstă de patru ani, North şi un băiat cu doi ani mai mic, pe nume Saint. Kim Kardashian a explicat că a apelat la mamă surogat din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut la celălalte sarcini. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian şi Kanye West îşi feresc bebeluşul de paparazzi. Au refuzat oferte de milioane de dolari