Antena Meniu Search
x

Kylie Jenner a devenit mama unei fetițe, la 20 de ani

Kylie Jenner, una dintre surorile vitrege ale lui Kim Kardashian, a devenit mamă. Tânăra de 20 de ani a dat naștere unei fetițe.

Kylie Jenner a devenit mama unei fetițe - Hepta

Kylie Jenner, una dintre surorile vitrege ale lui Kim Kardashian, a devenit mamă. Tânăra de 20 de ani a dat naștere unei fetițe.

Kylie a anunțat pe Instagram că ea și iubitul său, Travis Scott, au devenit părinți.

”Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia așteptam să împărtășesc această binecuvântare”, a spus ea în mesaj.

De asemenea, pe canalul său de Youtube, Kylie Jenner a postat un video de 11 minute, intitulat ”Pentru fiica noastră”. La final apar și câteva imagini cu bebelușul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kylie a născut la același spital, Cedars-Sinai din Los Angeles, unde au fost aduși pe lume copiii surorilor Kim și Kourtney și pe cel al fratelui Rob.

Kylie Jenner, 20 de ani, are o relație cu rapperul Travis Scott (25 de ani) din aprilie anul trecut. Zvonul că a rămas însărcinată a apărut de câteva luni, însă tânăra s-a străduit să stea cât mai departe de ochii publicului.

Deși au devenit părinți, cei doi nu și-au conturat un viitor împreună.

”Nu au în plan să se căsătorească, nici măcar să se logodească. Kylie așteaptă să se bazeze mai mult pe ajutorul familiei sale, iar ea pare mulțumită de asta”, a declarat o sursă din anturaj, pentru Revista People.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Kylie Jenner a devenit mama unei fetițe, la 20 de ani