Antena Meniu Search
x

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, sărut fierbinte cu cea mai bună prietenă, de Halloween

Febra petrecerilor de Halloween a pus stăpânire pe vedetele de peste Ocean.! Iar clanul Kardashian nu face excepţie. În weekend-ul dinaintea cunoscutei sărbători cu strigoi, Kylie Jenner s-a distrat de minune.

de Redactia Observator

la 28.10.2019, 17:41

Vezi și

Febra petrecerilor de Halloween a pus stăpânire pe vedetele de peste Ocean.! Iar clanul Kardashian nu face excepţie. În weekend-ul dinaintea cunoscutei sărbători cu strigoi, Kylie Jenner s-a distrat de minune. S-a deghizat în Madonna, iar pentru a încinge atmosfera a sărutat-o pe cea mai bună prietenă a ei.

Îmbrăcată în negru din cap până în picioare Kylie Jenner a recreat o scenă iconică, spre deliciul fanilor ei. Mezina clanului Kardashian a pupat-o pe cea mai bună prietena ei pentru a aduce aminte de momentul în care Madonna a sărutat-o pe Britney Spears pe scenă. Totul se întâmpla în 2003 la MTV Video Music Awards.

Nu este însă prima dată când Kylie Jenner se costumează într-o cântăreaţă de peste Ocean. În 2016, sora cea mică a lui Kim Kardashian a recreat unul din cele mai cunoscute look-uri ale Christinei Aguilera.

Este vorba de ţinuta pe care artista americană a purtat-o în videoclipul Dirrty lansat în 2002.

Kylie Jenner a ales, în schimb, o costumaţie pe cât se poate originală pentru fiica ei de un an. Mezina clanului Kardashian a ales să o transforme pe Stormi într-o versiune în miniatură a ei.

Cu o perucă blondă pe cap, micuţa a fost îmbrăcată într-o replică a rochiei cu pene pe care Kylie purtat-o la Met Gala 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, sărut fierbinte cu cea mai bună prietenă, de Halloween