Antena Meniu Search
x

La 47 de ani, Patricia Kaas a descoperit reteta fericirii

Lumea i-a spus cand s-a apucat de cantat ca are o voce prea matura pentru varsta ei. A vandut, insa, peste 16 milioane de discuri in toata lumea. Patricia Kaas se afla, acum, in al noualea turneu al sau si-i aduce un omagiu lui Edith Piaf.

Vezi și

La 47 de ani si 25 de cand urca pe marile scene ale lumii, Patricia Kaas pare de neoprit. A facut tot ce i-a placut si se considera o norocoasa:

“Este nemaipomenit sa fii iubit. Este nemaipomenit sa fii respectat si imi place cand oamenii imi cer autografe, as fi foarte trista daca nu s-ar mai intampla”.

Viata de artist, mereu pe drumuri si fara timp prea mult pentru ea, nu a schimbat-o. Abia acum isi permite luxul de a-si face timp pentru micile placeri ale vietii: “Pentru ca am o cariera de peste 25 de ani, am acest lux de a putea spune uneori: "sa luam o pauza". Pentru ca este important”.

Muzica a fost pentru Patricia Kaas totul in viata.

Aflata pentru a cincea oara intr-un turneu in Romania, frantuzoaica cu ochi albastri ii aduce un omagiu lui Edith Piaf: “Am intrat in panica la primele reprezentatii, iar uneori oamenii ma intreaba daca ma tem sa interpretez piesele lui Edith Piaf. Si le spun ca nu. Pentru ca eu ii cant piesele, dar traiesc sentimentele mele”.

La Bucuresti, Patricia Kaas a venit insotita si de Tequila, catelusa care ii sta alaturi de 11 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » La 47 de ani, Patricia Kaas a descoperit reteta fericirii