Antena Meniu Search
x

Lungmetrajul La Gomera, prezentat la Festivalul de Film Anonimul

Festivalul de Film Anonimul aflat acum la a 16-a ediţie și a fost organizat în Deltă, într-un peisaj de poveste. La Sfântu Gheorghe oamenii au putut viziona atât pelicule româneşti cât şi străine, care nici nu au avut încă premiera.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 16:18

Vezi și

Festivalul de Film Anonimul aflat acum la a 16-a ediţie și a fost organizat în Deltă, într-un peisaj de poveste. La Sfântu Gheorghe oamenii au putut viziona atât pelicule româneşti cât şi străine, care nici nu au avut încă premiera. Printre ele şi La Gomera, lungmetrajul lui Corneliu Porumboiu, care s-a aflat şi pe lista scurtă de la Cannes, din acest an.

La Gomera, thrillerul românesc regizat de Corneliu Proumboiu, care a fost prezentat în premieră mondială la Cannes, în luna mai, a fost proiectat şi la noi în ţară, în locul unde Dunărea întâlneşte Marea. Este avanpremiera unui film care a candidat pentru trofeul Palme D'Or. 

Publicul român de la Festivalul de Film Anonimul a făcut astfel  cunoştinţă cu personajul lui Vlad Ivanov, un poliţist corupt, care pleacă pe insula spaniolă La Gomera, să înveţe un limbaj fluierat, ca să comunice cu partenerii săi, fără să fie înţeles de cei din jur.

Din echipa de producţie face parte şi Julieta Szonyi, pe care publicul o ştie din filme precum Felix şi Otilia sau Toate pânzele sus.

Pe 13 septembrie, filmul La Gomera va avea premiera la cinematografele de la noi. Şi mai este o peliculă românească pe care poate vreţi să o treceţi pe listă. "Monştri", un lungmetraj despre o poveste de dragoste atipică, care a intrat şi în competiţia Festivalului de Film din Deltă.  

"Monştri" va avea premiera pe 27 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Lungmetrajul La Gomera, prezentat la Festivalul de Film Anonimul