Antena Meniu Search
x

Lana del Rey, la un pas să fie răpită. Suspectul a fost prins cu un cuţit la el la un concert al divei pop

Lana Del Rey are o stea norocoasă. Un bărbat înarmat a fost arestat pentru că ar fi intenţionat să o răpească pe celebra artistă.

Vezi și

Lana Del Rey are o stea norocoasă. Un bărbat înarmat a fost arestat pentru că ar fi intenţionat să o răpească pe celebra artistă. Presupusul răpitor şi-a manifestat intenţia pe reţelele de socializare. În instanţă, însă, americanul, care are şi antecedente penale, a negat acuzaţiile.

În faţa judecătorului, Michael Hunt a negat ferm că a avut intenţii negre faţă de artista Lana del Rey. Bărbatul a fost arestat în weekend, în Orlando, cu puţin timp înaintea concertului artistei. Avea la el un cuţit şi dădea târcoale zonei în care cântăreaţa urma să îşi facă apariţia pentru un concert.

Alertată de mesajele de ameninţare pe care americanul le postase pe internet, poliţia din Orlando îl monitoriza de câteva zile.

"Vreau să îmi văd regina vineri, apoi, începând cu acea zi, deciziile noastre vor fi luate de comun acord.", este unul dintre mesajele postate de Michael Hunt pe pagina oficială a cântăreţei.

"Vineri voi merge să îmi întâlnesc soţia, care vine în oraş pentru un concert. Apoi, cu siguranţă, voi fi de negăsit.", a mai transmit bărbatul printr-un alt mesaj.

Pe numele ei real Elizabeth Grant, artista a susţinut concertul fără să facă vreun comentariu. Abia a doua zi a postat pe Twitter un mesaj de mulţumire adresat poliţiei şi şi-a asigurat fanii că nici programul celorlalte evenimente nu va fi afectat.

În vârstă de 43 de ani, acuzatul are antecedente penale. A făcut cinci ani de închisoare pentru tâlhărie, furt şi jaf armat. Pedeapsa i-a fost prelungită cu 9 luni pentru tentativă de evadare şi a fost eliberat din închisoare pe 29 ianuarie 2014.  

Lana del Rey a lansat 5 albume şi se bucură de mare succes. Artista a devenit cunoscută la nivel mondial în 2011, iar printre cele mai apreciate melodii se numără şi "Blue Jeans".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Lana del Rey, la un pas să fie răpită. Suspectul a fost prins cu un cuţit la el la un concert al divei pop