Antena Meniu Search
x

Video Laura Bretan pregăteşte un nou album. "Nu poţi să crezi că eşti în colaborare cu aceşti artişti"

Laura Bretan a devenit celebră la numai 13 ani, când vocea ei a fascinat juriul de la America's Got Talent. De atunci, orice prestaţie pe care o are se viralizează şi este urmărită de zeci de milioane de oameni pe tot globul.

de Redactia Observator

la 04.12.2020, 15:09

Vezi și
  • Laura Bretan are 18 ani şi pregăteste un nou album. Este o producție internațională cu artiști și compozitori din Statele Unite și Europa, realizată după noile standarde impuse de pandemie. 

Tot proiectul este făcut online şi este coordonat de unul dintre producătorii care au colaborat cu faimoasa cântăreaţă canadiancă Lara Fabian. 

Laura Bretan, una dintre cele mai cunoscute voci românești ale momentului, pregătește noi surprize pentru fanii ei. Un album realizat în colaborare muzicală cu mari artiști internaționali.

Laura Bretan: ”Cu The Tenors, pentru că eu îi urmăream de când eram mică și îi vedeam ca super stars comparativ cu mine, dar este totul atât de so real, nu poți să crezi că ești în colaborare cu acești artiști.

Sunt niște piese compuse în Israel în Belgia și înregistrate aici în Chicago și vocea mixată în Israel.

Laura Bretan, faţă în faţă cu o provocare

Din cauza pandemiei și a restricțiilor de circulație, totul s-a desfășurat în mediul online. O provocare pentru toată lumea, dar cu atât mai mult pentru un artist.

Laura Bretan: ”A fost o experiență foarte interesantă, pentru mine destul de ciudată. M-am bucurat foarte mult că am avut această experiență și să știți că tehnologia este magică."

Mai multe detalii despre noul ei album ne va spune Laura luni, când o vom avea invitată în direct la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Laura Bretan pregăteşte un nou album. "Nu poţi să crezi că eşti în colaborare cu aceşti artişti"