Antena Meniu Search
x

Luminiţa Anghel vinde tot

După ce a avut Europa la picioare, Luminiţa Anghel îşi vinde până şi încălţămintea. Artista şi soţul ei au scos la vânzare, pe Internet, mai multe bunuri.

Vezi și

După ce a avut Europa la picioare, Luminiţa Anghel îşi vinde până şi încălţămintea. Artista şi soţul ei au scos la vânzare, pe Internet, mai multe bunuri. 

Bijuterii, maşini de lux şi motociclete de viteză, de zeci de mii de euro. Ba chiar şi un teren în Bulgaria. Totul, după ce ar fi ajuns într-o situaţie financiară delicată.

Şi-au jurat dragoste eternă, desculţi, pe nisip. Acum a ajuns să îşi vândă încălţămintea pe Internet. Soţul Luminiţei Anghel a publicat o colecţie întreagă de anunţuri. Vrea să elibereze cutia cu briliante, garajul, dar şi podul. Bijuteriile cu rubine, smaralde şi safire montate în aur alb sunt acum de vânzare pe internet.

Căutaţi un teren la câteva sute de kilometri de Bucureşti, dar dincolo de graniţă? Un alt anunţ promovează un teren în Bulgaria. E într-o comună cu potenţial. Are liceu, gară şi. herghelie. Cei 780 de metri pătraţi costă aproape 20.000 de euro.

Tot în Bulgaria sunteţi sfătuiţi să înmatriculaţi şi Porsche-ul Luminiţei, dacă sunteţi în căutarea unui bolid cu sute de cai putere. Maşina cântăreţei poate fi admirată, de doritori, în Dorobanţi. Se scoate la vânzare cu aproape 33.000 de euro.

Pentru vitezomanii pe două roţi, garajul cuprinde câteva motociclete. Din categoria lucruri găsite în pod, se vinde şi un pătuţ de copil. Dar şi un singur pahar de şampanie. E vechi, neciobit şi costă 5 lei.

Vânzarea fulger ar fi ultima soluţie, după ce familia artistei ar fi ajuns la fundul sacului. În ultimul an, Luminiţa a rămas fără fetiţa pe care a crescut-o ca pe propria fiică şi a fost implicată într-un scandal de evaziune fiscală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Luminiţa Anghel vinde tot