Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea, partenera actorului Michael Caine

În costum de baie, defilând pe podiumul unui concurs de Miss Univers, frumoasa Mădălina Ghenea l-a cucerit chiar şi pe veteranul Oscarurilor, actorul Michael Caine.

Vezi și

În costum de baie, defilând pe podiumul unui concurs de Miss Univers, frumoasa Mădălina Ghenea l-a cucerit chiar şi pe veteranul Oscarurilor, actorul Michael Caine. 

La braţul lui se pregăteşte acum să păşească pe covorul roşu, pentru premiera filmului "La giovinezza", o peliculă regizată de un cineast italian. Cu lună înaintea premierei, producătorii au lansat deja trailerul filmului.

De câţiva ani, Mădălina Ghenea este tot mai prezentă pe platourile de filmare. În pelicula "La giovinezza", regizată de un cineast italian, frumoasa româncă joacă alături de actorul Michael Caine.

Cu o lună înainte de premieră, producătorii au lansat deja trailerul filmului. Mădălina Ghenea joacă rolul unei câştigătoare Miss Univers, iar în câteva secvenţe, apare îmbrăcată doar în costum de baie. Mădălina Ghenea a împărţit platourile de filmare cu actriţele Rachel Weiz şi Jane Fonda. Filmul spune povestea a doi prieteni, un compozitor ieşit la pensie şi un director de film, care pleacă în vacanţă împreună în Alpi.

În noiembrie 2013, Mădălina Ghenea a păşit pe covorul roşu alături de Jude Law la premiera filmului "Dom Hemingway".

La 27 de ani, Mădălina Ghenea se poate lăuda cu o carieră de invidiat. Avea doar 15 ani când a lăsat Slatina, oraşul ei natal, şi a urcat pe podiumul unei prezentări de modă în Italia. Apoi, a colindat lumea. A intrat în atenţia presei, în 2007, când a apărut alături de Eros Ramazotti, într-un videoclip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea, partenera actorului Michael Caine