Antena Meniu Search
x

Mădălina Ghenea dă de înţeles că ar fi fost înşelată. Pentru prima dată, recunoaşte că sunt probleme între ea şi milionarul Matei Stratan

Mădălina Ghenea dă de înţeles că Matei Stratan a înşelat-o. Dar lucrurile se vor repara, spune Mădălina care are o fetiţă cu milionarul.

Vezi și

Mai exact lasă să se înţeleagă că nu au fost doar zvonuri că Matei Stratan a înşelat-o. Dar lucrurile se vor repara, spune Mădălina care are o fetiţă cu milionarul. Şi o relaţie de aproape doi ani.

Zâmbeşte larg dar pentru prima dată recunoaşte că ceva se întâmplă. Mădălina Ghenea e una dintre cele mai frumoase românce. Şi a fost curtată de bărbaţi celebri. Acum părea că şi-a găsit fericirea în braţele lui Matei Stratan, căruia i-a dăruit şi un copil.

Însă, în loc de o viitoare nuntă, tabloidele au început să scrie despre o despărţire. Matei Stratan ar fi înşelat-o pe Mădălina. 

Mădălina Ghenea: "Nu sunt dezamăgită, ştiu că lucrurile se vor repara. Poate că şi eu am greşit, poate că eu am greşit."

Nu faţă de Matei, ci faţă de presă. Pentru că, în loc să tacă, ar fi fost bine să vorbească. Deocamdată, Mădălina spune că nu e totul roz. Are în schimb pentru ce să lupte. O fetiţă pe care în curând o va boteza.

Mădălina şi-a dorit de mult să fie mamă. Şi chiar a adoptat de la distanţă un băieţel din Haiti. În urmă cu 8 luni a născut. Tatăl fetiţei ei, Matei Stratan, este fiul unui medic milionar din Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Ghenea dă de înţeles că ar fi fost înşelată. Pentru prima dată, recunoaşte că sunt probleme între ea şi milionarul Matei Stratan