Antena Meniu Search
x

Maluma, show incendiar la Romexpo pe 30 iunie

Maluma a reuşit să-i detroneze pe Enrique Iglesias şi Ricky Martin şi promite să facă un show incendiar şi la Bucureşti. Pe 30 iunie, cel mai în vogă artist latin al momentului va urca pe scena de la Romexpo cu o armată de dansatoare fierbinţi.

Vezi și

Maluma a reuşit să-i detroneze pe Enrique Iglesias şi Ricky Martin şi promite să facă un show incendiar şi la Bucureşti. Pe 30 iunie, cel mai în vogă artist latin al momentului va urca pe scena de la Romexpo cu o armată de dansatoare fierbinţi. Spre dezamăgirea admiratoarelor, una dintre ele ar fi chiar iubita starului de doar 24 de ani.

Este momentul cel mai aşteptat de admiratoarele din România. Aşezată pe un scaun, în mijlocul scenei, o tânără aleasă din public chiar de Maluma are parte de un spectacol fierbinte ce culminează, de cele mai multe ori, cu un sărut. 

Columbianul care strânge un miliard de vizualizări pe youtube cu aproape fiecare hit deschide primul festival latino din România, El Carusel. 

DENISE SANDULESCU, organizator festival:

Este artistul momentului cu 30 de milIoane de follow-eri si atatea vizualizari, stie foarte multe despre noi, ca a citit toate povestile cu Dracula.

Artistul de doar 24 de ani a împărţit scena internaţională cu Ricky Martin, Shakira, Mark Anthony şi Thalia. 

DENISE SANDULESCU, organizator festival:

Vine cu un ansamblu de dansatoare extrem de hot, au un show foarte sexy. Si eu cam cred ca are pe cineva mai apropiat din ansamblul acesta al doamnelor. 

Biletele pornesc de la 220 de lei, dar ajung şi la 750, pentru cele care vor să-l vadă de aproape, din sectorul VIP. Preţurile sunt însă pentru ambele zile de festival. Pe scenă vor mai urca DJ-ul german Robin Schulz, Juan Magan, Mandinga, Fly Project şi Whats Up. 

Maluma nu aduce la Bucuresti doar un spectacol fierbinte, cu un adevarat festival pentru toata familia. Vor fi aici corturi cu mancare si bautura, locuri de distractie pentru copii si un bulevard cu arte si mestesuguri. 

Dar şi proiecţii spectaculoase pe cupola de la Romexpo. 

DENISE SANDULESCU, organizator festival:

Un carusel enorm care se va intoarce si se va vedea in special noaptea.

Chiar şi sosia starului va veni la concert. Carlos este din Cuba, are tot 24 de ani şi îl imită perfect pe Maluma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Maluma, show incendiar la Romexpo pe 30 iunie