Antena Meniu Search
x

Mariah Carey a trăit cu un dolar pe zi

Cu o voce rară şi piese celebre în toată lumea, Mariah Carey este acum o femeie bogată. A strâns o avere de aproape 700 de milioane de dolari. Situaţia ei financiară n-a fost însă întotdeauna la fel de bună. Diva a mărturisit că nu a avut ce mânca şi nu-şi permitea nici măcar un bilet de metrou.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 13:35

Vezi și

Cu o voce rară şi piese celebre în toată lumea, Mariah Carey este acum o femeie bogată. A strâns o avere de aproape 700 de milioane de dolari. Situaţia ei financiară n-a fost însă întotdeauna la fel de bună. Diva a mărturisit că, ani în şir, nu a avut ce mânca şi nu-şi permitea nici măcar un bilet de metrou.

În anii 90, Mariah Carey vindea un sfert de milion de albume în fiecare săptămână. Nu-i de mirare că acum are în conturi nu mai puţin de 678 de milioane de dolari.

Artista a mărturisit însă că, până să ajungă în lumina reflectoarelor, nu a avut mai deloc bani. De fapt, în primii ani de viaţă şi în adolescenţă a trăit într-o sărăcie lucie. 

Mariah Carey îşi aminteşte că, atunci când era mică, era chiar subnutrită. Mai târziu, în adolescenţă, s-a mutat într-un apartament din New York, unde obişnuia să împartă o saltea cu mai multe prietene, la fel de sărace ca ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tommy Mottola a lansat-o pe Mariah Carey

Mariah a lucrat, pe rând, ca femeie de serviciu, cosmeticiană, chelneriţă şi, într-un local, la garderobă. Abia când a început să facă acompaniament vocal, au venit şi banii.

Artista a scăpat complet de sărăcie abia când l-a întâlnit pe Tommy Mottola, managerul de la casa de discuri Columbia Records, care a ajutat-o să-şi construiască o carieră strălucitoare.

Şi a urmat o viaţă cum nici în vise nu-şi imaginase. În ciuda diferenţei de 21 de ani, cei doi s-au căsătorit, dar relaţia nu a durat decât patru ani.

Inel de logodnă de 13 milioane de dolari

Mariah şi-a refăcut apoi viaţa cu un alt bărbat, cu care are doi copii. Dar şi acestuia i-a spus adio.

În 2015, artista a vrut să ajungă la altar cu miliardarul James Packer. A primit chiar şi un inel de logodnă fabulos, în valoare de peste 13 milioane de dolari, însă şi această relaţie s-a năruit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Mariah Carey a trăit cu un dolar pe zi