Antena Meniu Search
x

Mariah Carey a câştigat 60 de milioane de dolari cu celebrul "All I Want For Christmas is You"

Melodia cântată de Mariah Carey "All I Want For Christmas is You" a fost vândută, încă de la lansarea în 1994, în peste 15 milioane de exemplare. Piesa a avut încasări de peste 60 de milioane de dolari din redevenţe, potrivit The Economist.

Melodia cântată de Mariah Carey "All I Want For Christmas is You" a fost vândută, încă de la lansarea în 1994, în peste 15 milioane de exemplare. Piesa a avut încasări de peste 60 de milioane de dolari din redevenţe.

Vândut în peste 15 milioane de exemplare de 24 de ani, titlul a generat peste 60 de milioane de dolari în redevenţe pentru Mariah Carey, scrie The Economist. Şi nu înseamnă nimic în raport cu suma încasată în fiecare an din vânzările piesei, drepturile de autor, difuzările la radio, la televiziune şi din concerte. Potrivit săptămânalului britanic, ansamblul acestora ar însuma 2,5 milioane de dolari pe an. 

Melodia a fost lansată pe 1 noiembrie 1994 pe albumul "Merry Christmas".

În 2003, piesa a fost folosită în comedia romantică britanică "Love Actually". 

Cântecul a fost reluat de mai mulţi artişti printre care Bruce Springsteen, Justin Bieber, Michael Buble sau Aloe Blacc.

Mariah Carey organizează din 2014 un spectacol de Crăciun inspirat de acest cântec. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Mariah Carey a câştigat 60 de milioane de dolari cu celebrul "All I Want For Christmas is You"