Antena Meniu Search
x

Marius Niculae, șomer și divorțat

Sfârşit de an cu ghinion pentru Marius Niculae. După ce a rămas fără echipă, atacantul naţionalei rămâne şi fără soţie. Nu vrea să mai audă de cea care i-a fost alături încă din liceu

Vezi și

Sfârşit de an cu ghinion pentru Marius Niculae. După ce a rămas fără echipă, atacantul naţionalei rămâne şi fără soţie. Nu vrea să mai audă de cea care i-a fost alături încă din liceu

Are şi de ce. Presa de scandal crede că de vină ar fi tocmai Cristina, care l-ar fi înşelat pe Marius ani la rând. Actele de divorţ au fost deja depuse la notar, dar cum la mijloc e o avere de trei milioane de euro, cei doi sunt gata să ducă războiul în instanţă.

I s-au încurcat corăbiile lui Marius Niculae. După ce a rămas pe tuşă în vară, fostul dinamovist a decis să pună capăt mariajului de 14 ani cu Cristina. La mijloc stă o avere de 3 milioane de euro! Deşi au încercat să se despartă fără scandal, cei doi nu s-au înţeles, aşa că vor ajunge în sala de judecată.

Acum trei ani, proaspeţii părinţi se bucurau împreună de venirea pe lume a Raysei. De dragul ei, ziarele mondene spun că Marius a mai încercat să îşi salveze căsătoria de câteva ori. De vină ar fi fost infidelitatea Cristinei.

Scandalurile s-au ţinut lanţ de familia lui Marius, după ce tatăl lui, Sensei Niculae, l-ar fi pus să aleagă: soţia sau familia. Aşa ar fi ajuns fotbalistul să rupă legătura cu părinţii ani la rând. La fel ca atunci, fostul dinamovist păstrează şi acum tăcerea.

Marius are o vilă într-o zonă rezidenţială din Bucureşti, un apartament cu patru camere pe Calea Victoriei, unde a şi locuit, dar şi spaţii comerciale în centrul Capitalei, toate închiriate. De partaj a scăpat doar casa din Portugalia pe care fotbalistul a cumpărat-o înainte de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Marius Niculae, șomer și divorțat