Antena Meniu Search
x

Mărturisire emoţionantă făcută de Selena Gomez la reapariția pe scenă: "Eram distrusă complet pe dinăuntru"

La câteva luni după ce s-a retras aproape complet din viaţa publică, Selena Gomez şi-a surprins fanii cu un discurs extrem de emoţionant la gala American Music Awards, care a avut loc la Los Angeles.

La câteva luni după ce s-a retras aproape complet din viaţa publică, Selena Gomez şi-a surprins fanii cu un discurs extrem de emoţionant la gala American Music Awards, care a avut loc la Los Angeles.

În luna august, cântăreaţa pop Selena Gomez (24 de ani) şi-a întrerupt turneul mondial "Revival", pentru a primi tratament de specialitate contra atacurilor de panică şi a depresiei.

Ea şi-a surprins fanii apărând pentru prima dată în public, duminică seară, la gala de la Los Angeles, pentru a primi premiul la categoria ”cea mai bună artistă pop/rock”. 

"În 2014, pe această scenă am fost cu adevărat sinceră, pentru prima dată, cu voi toți. Cred că e în regulă dacă spun că cei mai mulți dintre voi știu foarte multe lucruri despre viața mea, fie că îmi place acest lucru sau nu. Și am fost nevoită să mă opresc. Pentru că aveam totul, iar pe interior eram distrusă complet. Am păstrat totul în mine pentru a nu-i dezamăgi pe ceilalți, dar în final m-am dezamăgit pe mine", a spus Selena la începutul discursului.

„Dar dacă ești sfâșiat în mii de bucăți, asta nu înseamnă că trebuie să și rămâi așa. Dacă înseamnă ceva, fie că mă respectați ori nu, vreau să știți despre mine un singur lucru: îmi pasă de oameni”, a mai spus Selena Gomez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artista le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul: „Nu știu ce am făcut ca să vă merit".

În august, cântăreaţa a mărtusit că suferă de depresie şi are des atacuri de panică, simptome date de boala cu care se confruntă - lupus. Lupus este o boală autoimună, care poate afecta orice parte a corpului şi schimba radical viata pacientului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Mărturisire emoţionantă făcută de Selena Gomez la reapariția pe scenă: "Eram distrusă complet pe dinăuntru"