Antena Meniu Search
x

MattyB, rapperul alb de 11 ani care încinge spiritele în comunitatea muzicală

Idolul adolescentelor din lumea întreagă, Justin Bieber, are din ce în ce mai mulţi competitori. Unul dintre aceştia, MattyB, la frageda vârstă de 11 ani, stârneşte deja controverse în comunitatea muzicală internaţională.

Dacă Bieber devenea celebru la vârsta de 14 ani, fiind descoperit cu ajutorul canalului său de YouTube, tot social media marketing-ul l-a ajutat din plin şi pe mai junele MattyB, pe numele său adevărat Matthew Morris.

Puştiul, născut în ianuarie 2003, şi-a început cariera muzicală la 7 ani, având în prezent peste 2 milioane de persoane abonate la contul său de YouTube şi peste 5 milioane de followers pe Facebook şi Twitter (împreună).

Pasionat de muzica rap, MattyB a încărcat online coveruri ale pieselor rapperilor celebri, avansând mai apoi la duete cu alte staruri ale muzicii. Clipurile sale au făcut încojurul lumii, vedete de talie internaţionale precum Katy Perry, Ryan Seacrest, Ashton Kutcher, Perez Hilton, Scooter Braun şi Vanilla Ice manifestându-şi interesul faţă de micul artist.

Pe lângă concertele deja susţinute cu casa închisă, MattyB a fost invitat la show-uri celebre în Statele Unite, precum The TODAY Show, Wendy Williams Show, Dr. Phil Show sau EXTRA.

Deşi se descrie un puşti obişnuit de clasa a patra, MattyB urmează în paralel şi cursuri de actorie, apărând deja în câteva reclame difuzate pe Disney, Nickelodeon şi Cartoon Network.

Revenind însă la muzică, MattyB a reuşit să încingă spiritele cu ultima sa piesă, o preluare a celebrului Notorious B.I.G. Piesa "Juicy", cu un clip destul de controversat în care emulează şi ironizează toate stereotipurile hip-hoperilor, a strâns deja peste 300.000 de vizualizări, dar comentariile şi aprecierile sunt împărţite.

Urmăreşte şi tu clipul şi spune-ne ce crezi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » MattyB, rapperul alb de 11 ani care încinge spiritele în comunitatea muzicală