Antena Meniu Search
x

Mihai Albu a lasat-o fara masina pe fosta sotie

S-au despartit amiabil, iar dupa divort au spus ca raman prieteni. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Vorbim de fostul cuplu Iulia si Mihai Albu. La doua saptamani de la pronuntarea divortului, intre cei doi au aparut tensiuni.

Vezi și

 Mihai i-a taiat de pe lista Iuliei lucruri importante - adio masina, adio telefoane.

Suntem increzatori ca va fi totul bine de acum inainte”, a spus Mihai Albu, iar fosta sa sotie, Iulia, l-a sustinut: “Lucrurile s-au asezat foarte bine putem sa ramanem si prieteni, dupa cum bine vedeti”. Au fost primele declaratii dupa pronuntarea divortului, unul cat se poate de civilizat. Nimeni nu ar fi zis ca Iulia si Mihai Albu si-au spus adio.

Se pare, insa, ca tot ce au stabilit cei doi dupa ce au iesit de la notar nu a ramas batut in cuie.

La doua saptamani de la divort, jurnalistii de la Libertatea spun ca intre Iulia si Mihai au aparut primele divergente. Mai exact, creatorul de moda a lasat-o pe fosta sotie fara masina si fara abonamentele la telefoane.

Fosta doamna Albu este nevoita sa circule acum cu taxiul. Iar daca vrea sa mai vorbeasca la telefon, trebuie sa isi faca propriul abonament. Surse din anturajul celor doi spun ca Mihai a luat aceste masuri dupa ce a vazut-o pe acesta la bratul unui alt barbat. De altfel cel care a fost surprins de paparazzi alaturi de Iulia este chiar unul din grupul de prieteni al fostului cuplu.

Respectivul face parte din grupul unor prieteni. I-am spus Iuliei ca m-a deranjat acest lucru. A zis ca e libera sa faca asa cum vrea. Poate sa se afiseze cu oricine, cu oricati", a spus creatorul de pantofi.

Iulia si Mihai Albu au anuntat ca divorteaza in luna februarie, dupa 8 ani de casnicie. Cei doi au impreuna o fetita, Mikaela, in varsta de 3 ani si jumatate, care a ramas in custodia mamei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Mihai Albu a lasat-o fara masina pe fosta sotie