Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Mihai Leu s-a apucat de calarie

Dupa ce a facut box de performanta si a condus raliuri, Mihai Leu s-a apucat de calarie. Mai precis, de sarituri peste obstacole. Prima lectie a luat-o de la o pustoaica de 10 ani. Anne-Marie Bontea este cel mai tanar campion roman in aceasta ramura a echitatiei.

Vezi și

L-ati vazut in ringul de box, l-ati vazut la pilotaj, iar astazi, Mihai Leu a luat prima lectie de echitatie de la cel mai tanar campion la sarituri peste obstacole, Anne Marie Bontea.

„Nu trebuie sa aiba emotii pentru ca sunt niste animale care daca e sa faca un rau, ceea ce nu se poate, nu fac intentionat. O fac din greseala. Se mai sperie si ei”, l-a sfatuit Anne pe Mihai.

Primul pas in echitatie este sa inveti sa incaleci calul. Odata ajuns pe cal, Mihai Leu afla care e pozitia corecta in echitatie si cum se tin fraiele.

Proba cea mai grea a fost cand Mihai a invatat sa dirijeze calul.

“Un copil de 10 ani care stie foarte multe. A fost o experienta foarte placuta. Ce mi-a placut foarte mult e faptul ca eu cred ca Anne Marie nu s-ar mai da jos de pe cal, daca ar putea ar sta toata ziua calare”, a spus Mihai la finalul lectiei de echitatie.

Mihai Leu a promis ca se va intoarce la baza de echitatie din Tunari pentru a mai galopa alaturi de micuta campioana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » SPECIAL! Mihai Leu s-a apucat de calarie