Antena Meniu Search
x

Cum reuşeşte modelul Adriana Lima să plece în vacanţă cu un singur bagaj şi o geantă de mână

Adriana Lima este un model celebru şi cel mai longeviv îngeraş Victoria's Secret. Şi, chiar dacă v-aţi aştepta ca atunci când brazilianca pleacă într-o vacanţă să aibă o grămadă de bagaje, lucrurile stau exact pe dos.

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 17:25

Vezi și
  • Adriana Lima a împărtăşit secrete despre cum îşi face bagajele când pleacă în vacanţă
  • Modelul ştie precis ce are nevoie şi îşi pregăteşte ţinutele de acasă

Adriana Lima este un model celebru şi cel mai longeviv îngeraş Victoria's Secret. Şi, chiar dacă v-aţi aştepta ca atunci când brazilianca pleacă într-o vacanţă să aibă o grămadă de bagaje, lucrurile stau exact pe dos.

Adriana Lima este foarte organizată, ştie precis de ce anume va avea nevoie şi nu îşi ia niciodată cu ea ţinute sau pantofi, pe motiv că "Nu se ştie când o să am nevoie de asta!" Aşa reuşeşte ca, de fiecare dată, să plece la drum doar cu un bagaj şi cu o geantă de mână.

Adriana Lima este pasionată de călătorii. Însă înainte de oricare zbor vedeta are o rutină de la care nu se abate. Primul pas, spune ea, este un mic dejun copios.

Oriunde ar fi, Adriana Lima bea întotdeauna suc de portocale. Dar nu ocoleşte nici cafeaua. Din contră, bea între 5 şi 10 căni pe zi. Abia după aceea începe cea mai dificilă sarcină: pregătirea bagajului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta este marele secret al Adrianei Lima. Plănuirea fiecărei ţinute din timp. În acest fel, supermodelul reuşete să călătorească - de fiecare dată - cu un singur bagaj. Mai mult decât atât, vedeta are chiar un truc prin care previne şifonarea hainelor.

Nu doar hainele sunt sortate atunci când sunt împachetate. Ci şi pantofii. Dacă pe cei eleganţi îi pune într-un sac roşu din catifea, pe cei sport îi pune într-o plasă diferită. Iar în privinţa genţilor, Adriana Lima îşi ia întotdeauna două poşete: una de zi şi una de seară.

Când vine vorba de produse de îngrijire, lucrurile stau diferit. Brazilianca îşi ia mereu zeci de creme cu ea, însă doar câteva produse de make-up.

Mai nou, Adriana Lima face yoga înainte de a zbura cu avionul pe distanţe mari. Dar numai după ce îşi termină bagajul.

Nu în cele din urmă, înainte de a pleca spre aeroport, modelul verifică dacă are cele 7 lucruri esenţiale în geanta de mână: paşaportul, telefonul, ochelarii de soare, portofelul, Kindle-ul, iPad-ul şi itinerariul vacanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cum reuşeşte modelul Adriana Lima să plece în vacanţă cu un singur bagaj şi o geantă de mână