Antena Meniu Search
x

Monica Tatoiu face nunta de argint

Monica Tatoiu se marita cu sotul ei, Victor. Cei doi vor merge la altar pentru nunta de argint. Va fi la fel ca-n urma cu un sfert de veac, povesteste Monica Tatoiu. La aceeasi biserica si cu aceiasi invitati.

Vezi și

De data aceasta, insa, rochia nu va fi din perdele de Pascani, ci una ca de printesa. Cumparata cu 250 de dolari, din America.

“Acum am singuranta ca sotul meu ma iubeste. Atunci nu am avut. Eu am fost marea lui dragoste. Eu, din ziua aia, nu am mai dansat cu alt barbat”, povesteste Monica Tatoiu.

Au trecut prin viata in pasi de dans. De 30 de ani se cunosc. De 25 de ani, sunt sot si sotie: Monica si Victor Tatoiu.

S-au cunoscut la o petrecere de Revelion, la inceputul lui 1983. Ea, profesoara de matematica si cu doua casnicii ratate. El, inginer.

De-atunci s-au schimbat multe. Sunt parinti, oameni de afaceri si mandri ca iubirea lor dainuie de-un sfert de veac. Saptamana viitoare, marcheaza momentul. Din nou, la biserica, pentru nunta de argint.

Ce nu a putut sa aiba la nunta din vremurile sarace ale comunismului, va avea acum: “Am cea mai frumoasa rochie din lume. Este o rochie de printesa. Am platit 250 de dolari”.

Din rochie, a taiat trena. Cu ea isi va impodobi pantofii, asa cum a facut si acum 25 de ani. Atunci, rochia de mireasa era creatie proprie, din perdele de Pascani. Mirele nici n-a stiut. Era preocupat cu altceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Monica Tatoiu face nunta de argint