Antena Meniu Search
x

Muzicieni de succes care nu au reușit în industria filmului

Au avut parte de un succes fulminant în muzică de-a lungul carierei, însă nu s-au bucurat de acelaşi noroc şi în drumul către industria filmului. Este povestea mai multor vedete de peste ocean, ca Beyonce, Maddona, Marylin Manson sau Britney Spears.

Vezi și

Au avut parte de un succes fulminant în muzică de-a lungul carierei, însă nu s-au bucurat de acelaşi noroc şi în drumul către industria filmului. Este povestea mai multor vedete de peste ocean, ca Beyonce, Maddona, Marylin Manson sau Britney Spears. Ar fi crezut că notorietatea le va aduce garantat un rol în lungmetraje, însă altcineva le-a luat locul la casting. 

Madonna a fost, printre alte nume mari, una dintre candidatele preferate ale regizorului Martin Scorsese pentru rolul frumoasei Ginger McKenna din filmul Casino. Cântăreaţa ajunsă acum la 60 de ani a pierdut în faţa lui Sharon Stone, care de altfel a fost nominalizată la Oscar pentru rolul primit. Într-o scrisoare din anii '90, dar devenită publică abia anul trecut, Madonna spunea că a aspirat mereu la succesul lui Sharon Stone în lumea filmului şi a descris-o pe aceasta ca fiind mediocră.

Nici Beyonce nu a avut mai mult noroc în a ajunge pe marile platouri de la Hollywood. Pe cât de răsunător a fost succesul său în industria muzicii, pe atât de slabe au fost considerate performanţele din rolurile jucate. A interpretat-o pe Foxxy Cleopatra în "Austin Powers: Goldmember" şi în drama "Obssesed" alături de Idris Elba, însă nu s-a făcut remarcată ca actriţă. Aşa că, mai târziu, a refuzat chiar ea un rol în "Frumoasa şi Bestia".

Controversatul Marylin Manson anunţa în 2006 că urmează să debuteze în industria filmului, cu un scenariu scris chiar de el. Urma să joace rolul principal, alături de Tilda Swinton şi Lily Cole. Se zvonea că şi Angelina Jolie ar fi fost printre candidaţii la un rol. A lăsat totul baltă însă în scurt timp, motivând că nu mai poate continua să scrie scenariul întunecat al filmului, pentru că îl afectează psihic.

Nici în poveştile altor regizori nu a avut mai mult succes. A candidat pentru rolul lui Willy Wonka în "Charlie Burton and the The Chocolate Factory", loc furat însă de Johny Depp.

Şi drama romantică "The Notebook" ar fi putut arăta altfel. Sau, cel puţin, personajul Allie ar fi trebuit să fie altul. Surprinzător, Britney Spears. Frumoasa Rachel McAdams a avut însă o chimie mai puternică pe platourile de filmare cu Ryan Gosling, lucru care a fost mai mult decât evident în film.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Muzicieni de succes care nu au reușit în industria filmului