Antena Meniu Search
x

Nepotul Regelui Mihai şi aleasa inimii lui s-au căsătorit într-un cadru de poveste, la Sinaia

Nunta de la Sinaia a scos pe străzi mii de oameni, care au aplaudat mirele şi mireasa. Nicolae Medforth-Mills şi Alina Maria Binder au primit binecuvântarea de la Înalt Prea Sfinţitul Calinic, cel care în timpul ceremoniei religioase i-a adus un omagiu Regelui Mihai.

Vezi și

Nunta de la Sinaia a scos pe străzi mii de oameni, care au aplaudat mirele şi mireasa. Nicolae Medforth-Mills şi Alina Maria Binder au primit binecuvântarea de la Înalt Prea Sfinţitul Calinic, cel care în timpul ceremoniei religioase i-a adus un omagiu Regelui Mihai. Petrecerea de nuntă a avut loc la Cazinoul din Sinaia, iar la ea au participat reprezentanţii caselor regale din Europa şi prietenii cei mai apropiaţi. Nu însă şi membrii Casei Regale din România.

În aplauzele a sute de oameni, mirele şi mireasa au păşit spre altarul bisericii Sfântul Ilie din Sinaia. Alina a strălucit într-o rochie cu spatele gol, decorată cu elemente brodate de mână şi realizată de o creatoare din Bucureşti. Voalul, lung de doi metri, cu detalii folclorice discrete pe margine, a fost ţinut de gemenele naşilor Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti. Simona şi Liviu Popescu, un afacerist din Bucureşti, au fost a doua pereche de naşi.

Invitaţii au avut ţinută obligatorie. Rochii de zi şi pălării - pentru doamne - şi costum ori uniformă - pentru domni. Şase cavaleri şi tot atâtea domnişoare de onoare au completat tabloul de poveste. Sora mirelui, singura din familia regală care a participat la eveniment, a fost printre ele.

Un sobor de 10 preoţi a oficiat nunta, în frunte cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, care i-a adus un omagiu regelui Mihai. De la biserică, mirii au plecat într-o caleaşcă albă, din lemn masiv, trasă de doi cai negri.

Drumul spre Cazino a fost un spectacol la care au participat mii de oameni. Alaiul a fost însoţit de junii Braşovului şi alte ansambluri folclorice din diferite zone ale ţării. La Cazinoul din Sinaia a sosit şi momentul mult aşteptat. Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa, Alina, au ieşit în balcon şi au salutat mulţimea.

Printre cei 200 de invitaţi s-au numărat descendenţi ai unor importante familii nobile din România şi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Nepotul Regelui Mihai şi aleasa inimii lui s-au căsătorit într-un cadru de poveste, la Sinaia