Antena Meniu Search
x

Nicolas Cage, aşteptat pe holurile Politehnicii

Nicolas Cage are stofă de profesor. A filmat la Universitatea Politehnică din Bucureşti, iar studenţii au luat lecţii de actorie. Totuşi producţia "The Dying of the Light' n-are nicio legătură cu învăţământul.

Vezi și

 Cage este un agent aproape de pensie care îşi îndeplineşte ultima misiune în România

Grizonat, la costum şi cravată. Cu atitudine de profesor care stă să iasă la pensie. Aşa a arătat Nicolas Cage în timpul filmărilor făcute în Politehnică. Joacă rolul unui agent CIA, dar studenţii români au ţinut morţiş să înveţe de la ei.

Dar Nicolas Cage nu se vede oficial cu fanii din România. Aşa că studenţilor nu le-a rămas decât să improvizeze întâlniri pe holurile Universităţii Politehnice. În fiecare zi, l-au aşteptat să termine filmările şi să discute cu el.

"The Dying of the Light", filmul pentru care Cage a venit la Bucureşti, e o peliculă cu un buget de zeci de milioane de dolari. Câteva zeci de români fac parte din echipa care se ocupă de realizarea peliculiei. Fie fac parte din distribuţie, precum actorii Ilinca Goia sau Alin Olteanu, fie se ocupă de costume, decoruri, sunet şi efecte speciale.

Pentru filmul în care Cage joacă rolul principal, unul dintre birourile din universitatea Politehnică a fost transformat în biroul directorului de la Central Intelligence Agency.

Un alt loc din Capitală care va fi prmovat în filmul lui Cage este podul Grant. Va fi folosit pentru cascadorii. Filmările vor mai dura trei săptămâni. Tot atât va mai sta şi Nicolas Cage în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Nicolas Cage, aşteptat pe holurile Politehnicii