Antena Meniu Search
x

Noi peripeții la Asia Express - Drumul Elefantului. Ana Morodan: "E îngrozitor ce am trăit!"

Cu un pas mai aproape de marea finală, dar din ce în ce mai greu la Asia Express. Concurenții celui mai dur reality show vor da o mână de ajutor localnicilor şi vor căra zeci de litri de apă.

de Redactia Observator

la 01.04.2019, 20:10

Vezi și

Cu un pas mai aproape de marea finală, dar din ce în ce mai greu la Asia Express. Concurenții celui mai dur reality show vor da o mână de ajutor localnicilor şi vor căra zeci de litri de apă. Aceasta este însă partea uşoară. Pe lângă multe alte încercări, echipele se vor lupta în cursa pentru ultima şansă, iar asta va da palpitaţii unora dintre participanţi.

Lupte crâncene pentru imunitate,probe din ce în ce mai dificile sau întreceri pentru ultima şansă. Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le îndure echipele rămase în India, pe Drumul Elefantului.

După ce concurenţii au fost nevoiţi să se descurce pe cont propriu, în această seară apar noi provocări şi întorsături de situaţii.

Toate ca toate. Dar cursa pentru ultima şansă va îngrozi cele două echipe ajunse ultimele în clasament. Concurenţii vor trebui să pună cap la cap mai multe bucăţi de hârtie,însă acesta este cea mai simplă misiune. Partea cea grea vine când aceştia realizează că locul în care se află informaţiile sunt păzite de cobre înfricoşătoare. Pusă în faţa acestei situaţii, Ana Morodan cedează nervos. 

Cum în India nu existã un sistem de canalizare, sătenii îşi aduc în fiecare zi apă acasă, pe care o depoziteazã într-un container în faţa locuinţei. De data aceasta, concurenţii vor fi cei care vor da o mânã de ajutor.

Aventura vedetelor de pe Drumul Elefantului a avut seara trecută cei mai mulţi telespectatori la nivelul întregii ţări. Cum se vor descurca echipele rămase în concurs şi cine va reuşi să ducă probele la final, veţi afla imediat după Observator, de la orele 20:00 în cea mai nouă ediţie Asia Express.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Noi peripeții la Asia Express - Drumul Elefantului. Ana Morodan: "E îngrozitor ce am trăit!"