Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Valeriu Zgonea, nas la o nunta cu multe vedete, in Constanta

Cristi Borcea, la brat cu sotia sa, Alina, Madalin Voicu, Tudor Gheorghe si alti romani celebri au petrecut impreuna aseara. S-au strans la o nunta in Constanta, unde nas a fost presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

de Redactia Observator

la 08.07.2013 , 10:59

Invitatele au defilat in tinute elegante, iar domnii s-au impartit intre clasicul costum si tinute mai putin formale. Intre toti, insa, un personaj s-a facut cu usurinta remarcat.

O masina decapotabila de epoca l-a adus pe edilul de la malul marii la petrecere. A venit singur, lucru care nu-l deranjeaza, avand in vedere ca are mare trecere la domnisoare. Imbracat cu un sacou multicolor si pantaloni verzi, Radu Mazare s-a facut usor remarcat.

Sotii Borcea au mizat pe tinute clasice. Cristi Borcea a purtat un costum negru, iar la sacou a asortat o batista rosie. Sotia lui a defilat intr-o rochie stralucitoare lunga si eleganta.

Vezi și

Tudor Gheorghe si sotia sa au ales tinute la fel de simple. Artistul a venit cu un costum inchis la culoare, la care a ales sa nu poarte cravata, iar sotia sa cu o rochie lunga, grena, cu dantela neagra.

La nunta a fost si Madalin Voicu, alaturi de sotia sa. Politicianul a dat sacoul pe o camasa rosie ca focul si nu le-a urat mirilor casa de piatra: “Eu, in primul rand, le-as fi recomandat sa nu se casatoreasca”.

Mirii, deputata Ileana Cristina Dumitrache si George Teseleanu, fost consul al Romaniei in Italia, au tinut petrecerea la un restaurant din Mamaia. Nas a fost presedintele Camerei dDeputatilor, Valeriu Zgonea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Valeriu Zgonea, nas la o nunta cu multe vedete, in Constanta