Antena Meniu Search
x

NUNTĂ DE BASM în Marea Britanie! Prinţul George şi prinţesa Charlotte, paj şi domnişoară de onoare la nunta Pippei Middleton (GALERIE FOTO)

Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit, sâmbătă, cu omul de afaceri James Matthew, la ceremonia religioasă asistând membrii ai familiei regale printre care Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit, sâmbătă, cu omul de afaceri James Matthew, în cadrul unei ceremonii distinse, deprinsă parcă din poveşti.

La ceremonia religioasă ce a avut loc în orăşelul Englefield, locul de naştere al surorilor Middleton, au asistat membrii ai familiei regale printre care Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Nu au lipsit nici prinţul George şi prinţesa Charlotte, care au fost adorabili în rolurile de paj, respectiv, domnişoară de onoare.

Pe acelaşi subiect

După slujbă, nuntaşii au plecat către locul unde a avut loc petrecerea, cu tematică scoţiană.

La ieşirea din biserică, cei doi s-au sărutat tandru pe buze şi i-au urmat pe micii cavaleri şi domnişoare de onoare.

Pippa Middleton a fost însoţită până la cununia religioasă de tatăl ei, Michael Middleton, într-un jaguar de epocă. Rochia de mireasă a fost una tradiţională, albă, din dantelă cu flori şi acoperită la gât.

La rândul ei, ducesa de Cambridge a venit îmbrăcată într-o rochie roz până mai jos de genunchi, accesorizată cu o pălărie elegantă, precum cele de epocă.

Kate a stat în permanenţă lângă sora ei şi a avut grijă ca întreaga ceremonie să decurgă perfect.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani şi-a întâlnit alesul în urmă cu doi ani. Vara trecută, milionarul în vârstă de 40 de ani a rostit marea întrebare. Acum, la aproape un an de când s-au logodit, momentul mult aşteptat a sosit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » NUNTĂ DE BASM în Marea Britanie! Prinţul George şi prinţesa Charlotte, paj şi domnişoară de onoare la nunta Pippei Middleton (GALERIE FOTO)