Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pippa, nunta anului în Marea Britanie! Sora ducesei ducesei de Cambridge şi-a unit destinul cu alesul inimii ei

Nunta anului în Marea Britanie a fost una de basm. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton şi-au unit destinul alături de omul de afaceri James Matthew. La ceremonia religioasă au asistat şi membrii familiei regale printre care Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry.

de Redactia Observator

la 21.05.2017 , 10:30

Nunta anului în Marea Britanie a fost una de basm. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton şi-au unit destinul alături de omul de afaceri James Matthew. La ceremonia religioasă au asistat şi membrii familiei regale printre care Kate Middleton, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Nici prinţul George şi prinţesa Charlotte nu au lipsit. Ba chiar cei doi copilaşi ai ducesei au avut rolul de paj, respectiv, domnişoară de onoare. După slujbă, nuntaşii au plecat către locul unde are loc petrecerea, cu tematică scoţiană.

GALERIE FOTO: Pippa, nunta anului în Marea Britanie! 

Vezi și

Eleganţă, modestie şi rafinament. Aşa s-a desfăşurat cea mai aşteptată nuntă a anului în Marea Britanie. Pippa Middleton şi-au unit destinul cu milioanrul James Matthews în cadrul unei ceremonii distinse, deprinsă parcă din poveşti.

Cei doi îndrăgostiţi s-au cununa religios în orăşelul Englefield, locul de naştere al surorilor Middleton. Pippa şi Matthew şi-au depus jurămintele în cadrul unei ceremonii private, la care au luat parte membri ai famililor regale.

La ieşirea din biserică cei doi s-au sărutat tandru pe buze şi i-au urmat pe micii cavaleri şi domnişoare de onoare, printre care s-au numărat şi prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Frumoasă şi extrem de elegantă, Pippa Middleton a fost însoţită până la cununia religioasă de tatăl ei, Michael Middleton, într-un jaguar de epocă. Îmbrăcată într-o rochie tradiţională de mireasă, albă, din dantelă cu flori şi acoperită la gât, Pippa a avut o ţinută precum o adevărată ducesă. Şi nu este de mirare.

Are şi de la cine să se inspire. Dacă acum ceva timp, Kate Middleton a strălucit la nunta sa cu Prinţul William, de această dată rolurile au fost inversate.

Îmbrăcată într-o rochie roz până mai jos de genunchi, accesorizată cu o pălărie elegantă, precum cele de epocă, Kate Middleton a avut o ţinută impecabilă. Însă toate privirile s-au îndreptat asupra Pippei.

Chiar şi aşa, Kate a stat în permanenţă lângă sora ei şi a avut grijă ca întreaga ceremonie să decurgă perfect.

Pippa Middleton, în vârstă de 33 de ani şi-a întâlnit alesul în urmă cu doi ani. Vara trecută, milionarul în vârstă de 40 de ani a rostit marea întrebare. Acum, la aproape un an de când s-au logodit, momentul mult aşteptat a sosit.

Nici cheltuielile nu au trecut neobservate. Cei doi se pare că au plătit aproape 400 de mii de euro pe ceremonia considerată nunta anului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Pippa, nunta anului în Marea Britanie! Sora ducesei ducesei de Cambridge şi-a unit destinul cu alesul inimii ei