Antena Meniu Search
x

Nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Se pun la punct ultimele detalii

Mai sunt câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder! La Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, unde va avea loc cununia religioasă, se fac ultimele pregătiri,

Vezi și

Mai sunt câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder! La Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, unde va avea loc cununia religioasă, se fac ultimele pregătiri, iar la Cazino, unde urmează petrecerea fastuoasă, se pun la punct ultimele detalii.

Cazinoul din Sinaia a prins viaţă încă de la prima oră. În Sala Oglinzilor, acolo unde va avea loc nunta lui Nicolae Medforth-Mills, pregătirile au început de câteva luni. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării. 

Meniul va conţine patru feluri de mâncare din bucătăria tradiţională românească, dar şi din cea internaţioanlă. Toate vor fi servite alături de vinuri nobile. 

Tortul, care se anunţă a fi unul regal, a fost pregătit minuţios timp de două săptămâni. Va avea şapte etaje, broderie comestibilă, lucrată manual, cu flori de zahăr pictate în nuanţe pastelate. Compoziţia este o combinaţie între dulce, acrişor şi crocant.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu motive româneşti, Alina Maria Binder va păşi pe covorul roşu spre altarul Bisericii Sfântul Ilie, la ora 14.30, iar invitaţii vor sta pe scaune albe.

Slujba va fi oficiată de un sobor de cinci preoţi conduşi de Înalt Prea Sfinţitul Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului. După ceremonie, mirii vor străbate într-o caleaşcă drumul până la Casino.

Pe traseu, vor fi însoţiţi de grupuri folclorice şi, cel mai probabil, circulaţia rutieră va fi închisă. La ora 16.30, Nicolae şi Alina vor ieşi la balcon pentru a saluta mulţimea.

Întregul eveniment este încărcat de simboluri. 

Vlad Oprea - primar Sinaia: "Biserica Sfantul Ilie este la inceputul bulevardului Carol 1, iar cazinoul este exact in locul unde bulevardul Carol 1 se sfarseste. Deci nu este aleasa intamplator."

Printre cei 200 de invitaţi sunt prinţi, prinţese şi reprezentanţi ai nobilimii din Europa. Nu va fi prezent însă niciun membru al Casei Regale a României, cu excepţia surorii lui Nicolae. Nepotul Regelui Mihai a rămas fără titlul de „Principe al României" în 2015, când bunicul său l-a exclus din linia de succesiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Se pun la punct ultimele detalii