Antena Meniu Search
x

Diana Dumitrescu, schimbare totală de look! Actriţa s-a lăsat pe mâna specialiştilor

O schimbare de look este binevenită în viaţa oricui. Un exemplu este chiar actriţa Diana Dumitrescu.

Vezi și

O schimbare de look este binevenită în viaţa oricui. Dacă vreţi să spargeţi puţin monotonia, nu mai staţi pe gânduri şi lăsaţi-vă pe mâinile profesionişilor. Se spune că atunci când o femeie îşi schimbă imaginea, trece printr-o cotitură în viaţa personală, însă nu e mereu aşa. Un exemplu este chiar actriţa Diana Dumitrescu. Haideţi să vedem ce schimbare şi-a făcut şi mai ales de ce.

Diana Dumitrescu a vrut să facă o schimbare de coafură şi de machiaj. Nu a ştiut ce i se potriveşte mai bine aşa că s-a lăsat pe mâinile specialiştilor.

Un nou look, în mai puţin de două ore. Părul lung, bogat, dar şi machiajul de ultimă modă, o fac pe Diana să se simtă... în al nouălea cer. Cu o rochie din colecţia sa proprie, o siluetă de invidiat şi noul look ne întrebăm, în continuare, ce a făcut-o să îşi dorească o schimbare. 

DIANA DUMITRESCU, actriță:

O sa prezint Eurovisionul anul acesta, sunt foarte mândră, sunt foarte emoționată din acest motiv și am vrut sa fiu o prezență mai feminină, de asta am ajuns cu Adi la concluzia că nişte extensii și un păr lung aduc feminitate în plus trăsăturilor mele. 

Anul trecut, Diana Dumitrescu a jucat în filmul Ghinionistul. O producţie sută la sută românească, care rulează chiar şi acum în cinematografe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Diana Dumitrescu, schimbare totală de look! Actriţa s-a lăsat pe mâna specialiştilor