Antena Meniu Search
x

Oana Roman şi Marius Elisei, vacanţă de vis

După o nuntă de vis, a venit şi luna de miere. Oana Roman şi Marius Elisei sunt în vacanţă, în perla insuleleor greceşti, Santorini.

Vezi și

După o nuntă de vis, a venit şi luna de miere. Oana Roman şi Marius Elisei sunt în vacanţă, în perla insuleleor greceşti, Santorini. 

Oana Roman şi Marius Elisei au o săptămână numai pentru ei. Cei doi au ales să facă luna de miere în insula Santorini. Şi nu întâmplător. Se spune că este insula mireselor şi că poartă noroc celor care tocmai şi-au unit destinele.

Încă de la aeroport, Oana şi Marius au fost primiţi regeşte şi au avut asigurat transport privat. Proaspseţii însurăţei s-au cazat la un resort de lux, unde sunt răsfăţaţi cu o locuinţa în stil cicladic, cu piscină privată.

Razele soarelui şi căldura insulei le-au deschis pofta pentru prima baie în piscina resortului de lux.

Apoi a început festsinul. Oana şi Marius au servit specialităţi greceşti extrem de gustoase şi au ciocnit un pahar de ouzo, băutura tradiţională elenă.

Cei doi au încercat şi apele Mării Egee şi au stat la soare chiar pe plaja cu nisip negru, o atracţie pentru mulţi turişti. Seara, Oana şi Marius au încheiat-o cu o plimbare romantică pe faleză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Oana Roman şi Marius Elisei, vacanţă de vis