Antena Meniu Search
x

Marea CONFRUNTARE dintre PEPE şi Oana Zăvoranu s-a încheiat înainte să înceapă

Oana Zăvoranu a mers astăzi la întâlnire cu Pepe, care n-a venit. Era ziua confruntării, după ce cântăreţul şi-a acuzat fosta soţie de furt

Vezi și

Oana Zăvoranu a mers astăzi la întâlnire cu Pepe, care n-a venit. Era ziua confruntării, după ce cântăreţul şi-a acuzat fosta soţie de furt

La întâlnirea cu Pepe, Oana a venit zâmbind. Dar a rămas cu buză umflată. Fostul ei soţ nu a apărut. Îl chemase la o confruntare, după ce el a acuzat-o de furt. "Vai, cum se poate, că ea mi-a furat mirul şi pernele cu struţ şi eu sunt supărat, îmi vreau struţul înapoi! Şi zic: "Hai să ne confruntăm, să vedem dacă ţi-am furat struţul" Şi îl vedeţi pe aici? Eu nu-l văd. Pascu, eşti aici? Nu-i aici!".

Dezamăgită, Oana a făcut singură inventarul lucrurilor "furate" de la Pepe. "E vorba de nişte lucruri deosebit de valoroase, pe care eu le-am sustras, ca o infractoare periculoasă ce sunt. Printre care sticluţe de mir. Astea sunt consemnate, deci nu vorbim la mişto! Două iconiţe, două perne cu struţi, o măsuţă lux, n-am reuşit să identific măsuţa lux, un cleşte de unghii şi o forfecuţă de pieliţe".

Sunt doar câteva dintre obiectele cu care Oana a plecat din apartamentul conjugal. Le-a luat cu duba, în miez de noapte.

Războiul dintre ei durează de peste trei ani, de la divorţ. Bruneta nu vrea pace, dar e dispusă să cedeze.

Între timp, Pepe se pregăteşte să devină tată pentru a doua oară. Ba pentru a patra, spune Oana, care îşi acuză fostul soţ că mai are, în secret, un băiat şi o fetiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Marea CONFRUNTARE dintre PEPE şi Oana Zăvoranu s-a încheiat înainte să înceapă