Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu și Marian Ionescu, pentru prima dată împreună într-un platou de televiziune

Marian Ionescu și Octavia Geamănu au pășit, în premieră, împreună într-un studio de televiziune. Și nu oricum, ci cu vești bune: Direcția 5 pregătește un nou album și două concerte spectaculoase, la care Octavia va fi în primul rând.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 13:37

Vezi și
  • Octavia Geamănu și Marian Ionescu, împreună la Observator
  • Direcția 5 pregătește un nou album - "Lumea noastră"

Dacă zilele trecute am discutat despre tablourile sale şi pasiunea pentru pictură, acum trebuie să știți că Marian Ionescu pregătește un concert, ba mai mult, vrea să lanseze un nou album.

Marian Ionescu şi trupa Direcţia 5 au concert joi, 24 septembrie, la Arenele Romane, iar luna viitoare vor scoate un album nou-nouț.

Pentru prima oară, însă, Marian Ionescu nu a venit în platoul cu colegii de trupă ci, în premieră, cu soţia, Octavia Geamănu.

"Dacă ați vedea cum îmi bate inima acum... de obicei n-am emoții, dar pentru că e prima oară când suntem amândoi, deși păstrăm distanța regulamentară... Nu e genul nostru să apărem într-un platou de televiziune, dar nu am putut să vă refuz pentru că sunteți colegii mei și ne iubim, avem o relație foarte frumoasă și am zis, desigur, dacă l-ați invitat pe Marian, vin și eu", ne-a spus Octavia Geamănu.

"Suntem bine, suntem în turneu, lucrăm la un disc pe care îl vor termina în următoarele zile, va fi foarte frumos. Îl lansăm pe 9 noiembrie, îl lansăm la Sala Palatului, se numește "Lumea noastră" și vorbește despre lumea artistului Direcția 5, vor fi cântece pe care le-am imprimat în studio și cântece pe care le-am imprimat în turneul nostru, pentru a aduce atmosfera pe disc pentru oamenii care nu au avut timp să vină la concerte", a spus Marian Ionescu, în platoul Observator.

Concert pe 24 septembrie, la Arenele Romane, și pe 9 noiembrie, la Sala Palatului

"Vom cânta pe 24 septembrie aici, în București, la Arenele Romane, suntem pentru prima oară la Arenele Romane, de obicei ne alegeam spații mai apropiate de muzica pe care o cântăm noi, cu mai multă intimitate, mai elegante, dar și aici este un loc foarte frumos iar producția este foarte bine pregătită. Este avanpremiera noastră pentru concertul din 9 noiembrie care va fi la Sala Palatului, locul în care suntem mult mai obișnuiți cu sala", a precizat Marian Ionescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Octavia Geamănu și Marian Ionescu, pentru prima dată împreună într-un platou de televiziune