Antena Meniu Search
x

Octavia Geamănu revine în echipa Observator, după doar două luni de când a devenit mămică (FOTO, VIDEO)

Vedeta Observatorului Octavia Geamănu a devenit mămică în urmă cu doar două luni, însă prezentatoarea TV a anunţat că deja se pregăteşte să revină pe sticlă.

Vedeta Observatorului Octavia Geamănu a devenit mămică în urmă cu doar două luni, însă prezentatoarea TV a anunţat că deja se pregăteşte să revină pe sticlă.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Octavia Geamănu spune că îşi va relua activitatea începând cu data de 1 februarie.

"Nu e crunt să te întorci la muncă atunci când îţi place ce faci. Îţi place şi ce ai acasă, dar ştii că îl laşi pe mâini bune. Ştii şi tu cum este în televiziune, atunci când faci o promisiune, ţi-o respecţi. Am zis că mă întorc pe 1 februarie şi aşa am făcut. Practic m-am întors, pentru că voi pregăti şi jurnalul, şi subiecte, dat nu o să apar chiar pe întâi, o să vadă telespectatorii când o să se întâmple. Deocamdată sunt în redacţie, unde o să fiu alături de colegii mei", a spus vedeta Antenei 1.

Octavia a precizat că băieţelul ei, Andrei, va sta cu bunica lui. "Andrei stă cu mama în perioada asta. Nu am încredere în nimeni. Andrei îşi ţine deja capul. Are 5 kilograme 600. Nu îmi mai e aşa de teamă, aşa cum credeam că îmi va fi atunci când l-am născut. Noroc că o am pe mama, căreia îi sunt atât de recunoscătoare că şi-a pus viaţa în stand by în această perioadă. L-a lăsat pe tata singur la Târgu Jiu ca să fie alături de mine. (...) Nu l-am scos mai deloc din casă, deşi prietenii m-au sfătuit. Mulţi amici vin la noi, dar le dau botoşi, şi îl feresc de viroze şi lucruri d-astea", a declarat Octavia despre fiul său.

Prezentatoarea se pregăteşte, de asemenea, pentru botezul celui mic: "Am văzut că este un curent pentru ca totul să fie opulent, ostentativ, dar noi suntem nişte persoane mai retrase. O să fie ceva intim, pentru sufletul nostru, fără obligaţii. Vrem să ni se alăture doar cei pe care îi iubim".

Întrebată cum a fost primită de colegi la momentul revenirii în redacţia Observator, Octavia Geamănu a răspuns: "M-au primit cu braţele deschise pentru că am venit cu prăjituri. Andrei a primit multe cadouri de la colegi".

Octavia Geamănu (32 ani) şi Marian Ionescu (53 ani), liderul trupei Direcţia 5, s-au căsătorit, în februarie 2015, în secret. Fiul celor doi s-a născut pe 20 noiembrie 2016 şi a primit numele Andrei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Octavia Geamănu revine în echipa Observator, după doar două luni de când a devenit mămică (FOTO, VIDEO)