Antena Meniu Search
x

Păpuşa KEN are probleme mari! Tânărul care şi-a făcut zeci de operaţii estetice pentru un trup perfect, ar putea rămâne FĂRĂ NAS în orice moment!

Rodrigo Alvez, supranumit "Păpuşa Ken" după zecile de operaţii estetice pentru a semăna cât mai bine cu partenerul jucăriei Barbie, are mari probleme de sănătate! Nasului lui ar putea deveni în orice moment negru și ar putea cădea.

Rodrigo Alvez, supranumit "Păpuşa Ken" după zecile de operaţii estetice pentru a semăna cât mai bine cu partenerul jucăriei Barbie, are mari probleme de sănătate! Nasul lui ar putea deveni în orice moment negru și ar putea cădea.

Tânărul din Brazilia, în vârstă de 33 de ani, a ajuns la consultaţii după ce a realizat că nu mai poate respira pe nas, în urma celor trei rinoplastii făcute în mai puţin de un an şi jumătate.

Rodrigo dorește să îşi mai facă încă o operaţie, dar operațiile au afectat grav țesuturile pielii. Medicii nu-l pot examina complet şi din cauza faptului că pentru că nările tânărului sunt atât de mici, încât instrumentele lor nu mai intră în nasul pacientului.

"Nasul său nu are căi respiratorii pe interior. Și este foarte mic. Acum trei luni a mai avut o intervenție chirurgicală, nasul o să se facă şi mai mic", explică chirurgul.

Medicii l-au avertizat că există posibilitatea ca o nouă intervenţie chirugicală să îi omoare de tot ţesuturile şi nasul să îi cadă.

Rodrigo a devenit nemulţumit de aspectul fizic şi a recurs la chirurgie plastică. Spune că nu este dependent de proceduri, ci mai degrabă vrea să ajungă la cea mai bună versiune a lui.

Numeroasele intervenții chirurgicale l-au costat pe Rodrigo până în prezent o jumătate de milion de dolari. În căutarea unui trup perfect, el şi-a făcut operaţii la conturul feţei, la gât și ochi, implanturi de silicon pentru un abdoment cu șase pachete și, la începutul acestui an, avea în plan să-şi schimbe culoarea din ochi, într-o procedură în India.

Cu toate acestea, nu este clar dacă operația ar putea avea loc. Rodrigo a postat pe contul lui Instagram că este "foarte dezamăgit". În SUA, medicii au refuzat să efectueze operația exclusiv din motive cosmetice.

Sursa: Dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri Mondene » Păpuşa KEN are probleme mari! Tânărul care şi-a făcut zeci de operaţii estetice pentru un trup perfect, ar putea rămâne FĂRĂ NAS în orice moment!