Antena Meniu Search
x

Parintii Madalinei Manole cer redeschiderea dosarului mortii fiicei lor

Madalina Manole nu-si gaseste linistea nici la trei ani dupa moarte. Parintii cer redeschiderea dosarului mortii fiicei lor, pentru ca ar avea multe intrebari ramase fara raspuns. Si probe ignorate sau tratate cu superficialitate de anchetatori.

Vezi și

Pentru anchetatori a fost simplu. Toate probele din dosarul mortii Madalinei Manole i-au condus spre o singura concluzie: sinuciderea. Au decis neinceperea urmaririi penale impotriva sotului cantaretei, Petru Mircea. Insa nici la trei ani de la moartea artistei, parintii ei nu pot accepta faptul ca fata lor a vrut sa moara. Cer redeschiderea dosarului si analizarea unor probe pentru care, spun ei, nu au primit nicio explicatie pana acum.

Probele constau in mai multe pete de sange gasite in casa artistei. Unele au fost descoperite in baie, in timp ce altele au fost identificate in hol. In baza acestora, parintii Madalinei Manole cer inceperea urmariri penale impotriva lui Petru Mircea, sotul cantaretei.

Tata Madalinei crede ca si alte indicii au fost tratate superficial in cazul anchetei: “Felul cum era asezata. Cu paharul gol langa ea. Cu cheile de la masina si de la casa langa ea. Amprentele de pe pahar. Ce cauta amprenta degetului aratator in interiorul paharului?”.

Parintii se intreaba si cum a putut artista sa inghita o cantitate atat de mare de otrava, dar si de ce declaratiile medicilor se contrazic.

Cei doi mai au o durere, mormantul artistei. Locul de veci, care ii apartine lui Petru Mircea, este marcat doar de o cruce alba de lemn.

Madalina Manole a murit in urma cu trei ani, pe data de 14 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Parintii Madalinei Manole cer redeschiderea dosarului mortii fiicei lor