Antena Meniu Search
x

Doua limuzine si doi bodyguarzi pentru Patricia Kaas

Ce ti-e si cu frantuzoaicele astea. Stiu mereu sa se rasfete. O arata si celebra Patricia Kaas, aflata in Romania, in turneu. Ciocolata nu-i va lipsi, va avea in permanenta fructe si a cerut sa aiba flori. Si cum se afla in tara iubitului pentru care a scris pagini de poveste, artista n-a ratat o intalnire misterioasa cu el

Vezi și

Uneori romantica, alteori melancolica, dar mereu seducatoare, Patricia Kaas nu renunta nicio clipa la propriile placeri. Pe timpul sederii la Bucuresti, artista va ocupa, impreuna cu staff-ul ei, sapte camere de hotel. Cea mai spatioasa va fi a ei si nu vor lipsi din ea oglinzile, dar mai ales florile. Vedeta vrea sa se relaxeze pe canapele mari si moi.

Artista vrea sa aiba mereu la indemana fructe, ciocolata si sucuri naturale. Membrii trupei ei au cerut bere si vin. Kaas va fi insotita in permanenta de unul dintre prietenii de suflet, catelusa Tequila. De multe ori, cele doua sunt nedespartite.

La Bucuresti, Patricia va fi pazita de bodyguarzi si se va deplasa prin capitala in doua limuzine. Vedeta nu e straina de Romania. Patricia Kaas s-a iubit pasional cu miliardarul Remus Truica. Aventura lor putea ramane secreta pe vecie, daca frantuzoaica nu ar fi povestit amanunte despre acest episod, in cartea ei autobiografica. "Eu nu vad decat genele lui lungi, pielea lui matasoasa, si zambetul seducator. Face bine dragoste" scria ea, plina de nostalgie.

Cei doi s-ar fi reintalnit marti, la Iasi, acolo unde Patricia a sustinut un concert. Presa spune ca au petrecut ore bune intr-un local cu specific romanesc, iar apoi s-ar fi retras cu masina miliardarului la hotelul unde artista a fost cazata.

Spectacolul din capitala va avea loc duminica seara, la Sala Palatului. Iar fanii artistei vor avea parte de o surpriza: este un tribute adus lui Edith Piaf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Doua limuzine si doi bodyguarzi pentru Patricia Kaas