Antena Meniu Search
x

Pepe va sustine o serie de concerte peste hotare, in Spania, Irlanda si Franta

Bieber nu e singurul cantaret care bate europa in lung si-n lat. Si Pepe are concerte peste hotare. Nu putem vorbi de un turneu, ci mai degraba de o afacere profitabila pentru latino lover.

Vezi și

A primit opt mii de euro sa le cante romancelor din Londra si Chisinau, iar acum se pregateste sa urce pe scena in Spania, Irlanda si Franta.

Melodiile latin loverului tintesc direct spre inimile fanilor, sau mai bine spus ale fanelor care umplu toate salile de concerte. Artistul se bucura de admiratia lor nu doar in tara, ci si in strainitate. In urma cu doar trei zile, Pepe, le-a cantat romanilor din Londra. Cincii mii de euro a fost onorariul artistului pentru un concert. Pepe nu a apucat insa sa se si distreze dupa spectacol.

"In Anglia a fost foarte frig, am preferat sa raman in camera, nu am avut timp de cumparaturi. Sincer, nu prea renteaza sa mergi la shopping in Londra", a declarat acesta pentru Libertatea.

Cu toate astea, nu l-a lasat inima sa se intoarca cu mana goala acasa la sotia sa. In aeroport s-a oprit in magazinele duty-free de unde a iesit cu mai multe parfumuri.

Nu a apucat insa sa stea prea mult cu cele doua fete ale sale, pentru ca a trebuit sa plece la un alt concert in Chisinau. Aici a fost platit cu 3.000 de euro.

In perioada imediat urmatoare, programul artistului ramane incarcat. Acesta va mai canta in Spania, Irlanda si Franta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Pepe va sustine o serie de concerte peste hotare, in Spania, Irlanda si Franta