Antena Meniu Search
x

Cunoscutul designer Philipp Plein şi fostul patron de la Formula 1, Flavio Briatore şi-au adus afacerile în România!

Hainele şi accesoriile create de designerul german, cunoscute pentru preţurile exorbitante, le-au cucerit pe românce

Vezi și

Hainele şi accesoriile create de designerul german, cunoscute pentru preţurile exorbitante, le-au cucerit pe româncele care s-au înghesuit să obţină măcar o poză cu celebrul neamţ. Cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are pentru românce, Plein mărturiseşte că acestea au fost cele mai frumoase femei din viaţa lui şi promite că va reveni în curând în ţara noastră.

Cu una dintre ele, excentricul designer chiar s-a logodit. După o vizită-fulger la Paris cu avionul privat, Philipp Plein i-a oferit inelul Mădălinei Ghenea. Au avut o poveste scurtă de dragoste, dar intensă. Şi foarte mediatizată. Şi-au tatuat şi numele: ea, pe gât, el, pe braţ. Însă furtunos a început şi la fel s-a terminat. 

A doua româncă cu care Philipp a avut o relaţie e tot un model, Andreea Sasu. 

Zeci de românce sunt însă îndrăgostite deja pe Philipp Plein designerul. /////// Iar aseară l-au întâlnit.

Dana Săvuică: "Este un tip foarte mişto şi cool. Toată lumea se îmbulzea la poză cu el şi el era ceva de genul "nu e nicio problemă, unul câte unul"

Îmbrăcaţi lejer şi foarte relaxaţi, Philipp Plein şi Flavio Briatore au aterizat în Bucureşti cu avionul privat. şi-au inaugurat magazinele cunoscute în întreaga lume. 

Şi Flavio Briatore, fost patron al unei echipe de Formula 1, e cunoscut pentru viaţa tumultuoasă. Milionarul a avut relaţii cu dive precum Mariah Carey, Naomi Campbell şi Heidi Klum, cu care are şi un copil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cunoscutul designer Philipp Plein şi fostul patron de la Formula 1, Flavio Briatore şi-au adus afacerile în România!