Antena Meniu Search
x

Piesele cheie care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat cu stil

Mereu ești preocupat de cum arăți, niciodată nu ieși din casă la voia întâmplării și îți studiezi hainele să fie impecabile. Totuși, trendurile sunt în schimbare de la sezon la sezon și nu știi ce să alegi astfel încât cămașa cumpărată azi să se păstreze în tendințe și peste câteva luni.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 15:14

Piese de garderobă
Piesele cheie pe care trebuie să le ai în garderobă pentru că nu se demodează niciodată - Shutterstock

Mereu ești preocupat de cum arăți, niciodată nu ieși din casă la voia întâmplării și îți studiezi hainele să fie impecabile. Totuși, trendurile sunt în schimbare de la sezon la sezon și nu știi ce să alegi astfel încât cămașa cumpărată azi să se păstreze în tendințe și peste câteva luni.

Ceea ce poți face este să te asiguri că ai în garderobă câteva articole care nu se demodează niciodată și pe care le poți accesoriza ușor. Ți-am pregătit o listă cu piesele cheie care nu trebuie să-ți lipsească:

Un ceas versatil

Dacă în trecut ceasurile erau un element de utilitate, acum ele sunt prin definiție un element al stilului pe care un bărbat îl adoptă și dau o notă de distincție fiecărei ținute. Studiază cu atenție forma cadranului și materialul din care este făcut, precum și tipul de afișaj, pentru a face o alegere pe termen lung.  

Ceasul este un element cheie în orice ținută și un semn al distincției, pe care toată lumea îl observă la încheietura unui bărbat. Sfatul nostru este să alegi un ceas clasic, cu o curea din piele, într-o culoare care să te reprezinte pentru că acesta poată fi asortat atât la costum cât și la țintele smart casual.

Un tricou polo

Acestă piesă vestimentară este situată la granița dintre cămașă și tricou, fiind o piesă reprezentativă pentru stilul business casual. Alege tricouri polo în culori neutre, pentru că mereu te poți baza pe ele și aduc o notă de stil ținutei tale. Evită-le însă pe cele cu logo-uri mari, care îți vor duce ținuta în zona de sport.

Când alegi un tricou polo, ai grijă ca acesta să urmărească linia corpului, fără să fie prea mulat sau prea larg. De asemenea, ca regulă de stil în purtarea acestui tip de tricou - gulerul se poartă mereu lăsat.

O pereche de adidași albi

Adidașii albi reprezintă un element cheie care dau ținutei un aer lejer, de prospețime. Se potrivesc atât în ținutele smart casual de job, dar și ieșirilor de sâmbătă seara cu prietenii. Încălțările de sport din piele albă au o linie simplă și un design impecabil care înlocuiesc cu succes pantofii sau mocasinii.

Se potrivesc de minune atât cu tricoul polo, cât și cu pantalonii chino iar rezultatul este unul în care te simți bine și arăți excelent. În plus, dacă alegi să porți adidașii clasici albi cu pantalonii chino (de culoare bleumarin, negru sau gri) vei obține o ținută  smart office plăcută care va avea un efect de alungire a siluetei.

O ținută impecabilă, accesorizată corespunzător, îți va da un plus de încrederea și o stare generală bună care te va urmări întrega zi. În plus, pe lângă sugestiile enumerate mai sus, ceea ce nu se demodează niciodată este atitudinea și felul tău de a fi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Piesele cheie care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat cu stil