Antena Meniu Search
x

Poveste de viaţă incredibilă! Fosta soţie a lui Demis Roussos locuieşte în România

Puţini ştiu că în spatele legendarului cântăreţ a stat timp de zece ani Pamela, o femeie cu o poveste de viaţă care bate filmul

 Puţini ştiu că în spatele legendarului cântăreţ a stat timp de zece ani Pamela, o femeie cu o poveste de viaţă care bate filmul

In vârstă de 67 de ani, a fost căsătorită în anii '90 cu cel care a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume.

S-a născut în anul 1948 la Los Angeles. A studiat vioara la 12 ani, iar la 19 ani a luat lecţii de actorie. Ani de zile a lucrat în domeniul modei. A trecut prin clipe crunte.

L-a cunoscut pe Demis Roussos în 1983, în Grecia, la un eveniment. De dragul cântăreţului, dar şi al publicităţii, femeia a acceptat, în 1986, să pozeze în Playboy, în costumul Evei, alături de solist, deşi avea 38 de ani.

După divorţ, au rămas prieteni: “Am rămas în relaţii foarte bune şi azi. Când am simţit că nu mai merge, ne-am despărţit”,  povestea Pamela. Se consideră norocoasă că i-a cunoscut pe Demis şi pe Indrei: “Amândoi au jucat un rol important în viaţa mea”.

De asemenea, a fost prima femeie ţinută ostatic în Orientul Mijlociu şi a scăpat ca prin minune din avionul deturnat de adepţii Mişcării Hezbollah.

În anul 2004, ea s-a măritat cu Indrei Raţiu, fiul fostului lider ţărănist Ion Raţiu. Aşa a descoperit România şi s-a stabilit în Turda.

Adoră slănina şi mămăliga

A învăţat câteva cuvinte în limba română, dar se descurcă greu, aşa că la interviuri are mereu un translator:

Pamela Raţiu s-a adaptat însă rapid şi cu meniurile tradiţionale. Îi plac carnea de porc şi slănina, dar şi mămăliga, care i se pare uşor de preparat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Poveste de viaţă incredibilă! Fosta soţie a lui Demis Roussos locuieşte în România