Antena Meniu Search
x

Premiile Oscar 2019. Favoriții galei din acest an

A 91-a gală a premiilor Oscar începe la trei dimineaţa, ora României. Vedetele de la Hollywood sunt gata să strălucească, iar pregătirile pe covorul roşu sunt aproape de final.

De Redactia Observator la 24.02.2019, 23:21
Vezi și

A 91-a gală a premiilor Oscar începe la trei dimineaţa, ora României. Vedetele de la Hollywood sunt gata să strălucească, iar pregătirile pe covorul roşu sunt aproape de final. Trupa Queen va cânta live şi se fac deja prognosticuri. Iată care sunt favoriţii acestei gale, care va fi transmisă în peste 225 de ţări din întreaga lume.

Plini de entuziasm, mii de fani au venit încă de dimineaţă în faţa teatrului Dolby din Los Angeles ca să fie cât mai aproape de covorul roşu, unde starurile de cinema vor defila peste câteva ore.

Trei mii de jurnalişti vor relata despre cel mai important eveniment din cetatea filmului.

JOE LEWIS, producător al galei Premiilor Oscar: Care ar fi principalul lucru care mă îngrijorează? Mama Natură. O să bată vântul, o să plouă, o să se strice vremea? Totul pare bine acum dar nu ştii niciodată.

Între timp, criticii, dar şi cinefilii încearcă să prevadă câştigătorii. La categoria cel mai bun film, "Roma" ar putea fi prima peliculă într-o limbă străină şi totodată prima producţie lansată de un serviciu de difuzare online care primeşte cel mai important Oscar. Este o creaţie emoţionantă a mexicanului Alfonso Curaron.

IRINA MARGARETA NISTOR, critic de film: Este foarte bine facut, este o saga, se intinde pe cateva veri importante din viata unui copil, care se presupune ca e chiar Cuaron, sunt anii 70 care niciodata nu au fost prezentati în felul asta eu cred că are şanse foarte mari!

Bohemian Rhapsody rămâne cotată foarte bine. Oscarul pentru rol principal masculin pare să aibă un favorit clar: Rami Malek, care a impresionat publicul în rolul lui Freddie Mercury.

La categoria cel mai bun rol principal feminin, mulţi critici sunt de acord că, la a şaptea nominalizare, Glenn Close va primi Oscarul binemeritat, pentru rolul din "The Wife". Altfel, ar deveni astfel cea mai nominalizată actriţă din toate timpurile care nu câştigă statueta.

Alfonso Cuaron rămâne totuşi marele favorit al premiului pentru regie. Iar "Black Panther" e primul film cu supereroi nominalizat atât la "Cel mai bun film" cât şi la "Cea mai bună melodie originală".

În premieră anul acesta, 100 de costume folosite de actorii din cele 25 de filme nominalizate la Oscaruri au fost expuse în Los Angeles, la The Fashion Institute of Design.

CLARA ROTARU, designer: Este cel mai glamourous eveniment. Sunt curioasă ce tinute se vor purta, de obicei cele mai spectaculoase sunt ale libanezilor Eli Saab si, cele care stralucesc si la Cannes, dar multe vedete au ales sa poarte nume noi, sunt convinsa ca Maria Lucia Hohan se va afla acolo, chiar si o rochie de a mea a fost pe red carpet.

La gala fără prezentator se vorbea despre o categorie nouă - "cel mai popular film" sau înmânarea unor premii în pauzele publicitare ale transmisiei televizate. Criticile publicului i-au convins pe organizatori să renunţe la inovaţii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Premiile Oscar 2019. Favoriții galei din acest an