Antena Meniu Search
x

Cei mai buni profesori de tango, la București, la Festivalul Internaţional Milongueros

Tangoul, dansul preferat al celor care lucrează în marile corporaţii. Tot mai mulţi tineri aleg să înveţe de la profesionişti mişcările elegante şi pasionale. Cei mai buni profesori de tango au fost prezenţi în acest weekend la Bucureşti.

Vezi și

Tangoul, dansul preferat al celor care lucrează în marile corporaţii. Tot mai mulţi tineri aleg să înveţe de la profesionişti mişcările elegante şi pasionale. Cei mai buni profesori de tango au fost prezenţi în acest weekend la Bucureşti, la Festivalul Internaţional Milongueros, unde designerul Adina Buzatu a avut o prezentare care a atras toate privirile.

Uşor emoţionaţi la început, cursanţii încep să prindă rapid primele mişcări. Tangoul este un dans cu multe secrete, care se dezvăluie pas cu pas.

Odată prinşi în magie, stresul începe să dispară. Camelia îşi împarte ziua între facultate şi locul de muncă. Iar cursurile de tango o ajută să se relaxeze.

În schimb Alex, inginer IT, vrea să se menţină în formă, iar cursurile de tango înlocuiesc cu succes orele la sala de fitness.

Un abonament cu 8 şedinţe pe lună ajunge la 160 de lei, iar o singură oră de dans costă 35 de lei.

Cei mai buni dansatori şi-au dat întâlnire la un festival internaţional desfăşurat în acest weekend, în Capitală.

Spectacolul s-a îmbinat perfect cu o prezentare de modă marca Adina Buzatu, care a adus pe ring stilul masculin al anilor '30.

Tangoul este un dans care s-a născut în suburbiile din Buenos Aires, la sfarsitul secolului al 19-lea. De atunci, a cucerit întreaga planetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri Mondene » Cei mai buni profesori de tango, la București, la Festivalul Internaţional Milongueros