Antena Meniu Search
x

Repetiţie pentru Oscaruri

Repetiţia generală pentru Oscaruri a avut loc, aseară, la Los Angeles, la gala Premiilor Criticilor Americani de film. Iar "Jaf în stil american" şi "12 ani de sclavie" au fost filmele triumfătoare!

Vezi și

Vedeta serii a fost noua stea a Hollywoodului, Lupita Nyongo, o actriţă de origine keniană care a câştigat premiul pentru cel mai bun rol secundar.

A primit ovaţii în picioare de la toţi cei prezenţi în sală, semn că o nouă stea s-a născut la Hollywood, o dată cu rolul ei intens din "12 ani de sclavie".

De altfel, drama istorică regizată de Steve McQueen a primit 3 premii "Critic's Choice Awards" şi biletul norocos la Oscaruri, unde are 9 şanse de câştig.

Trofeele pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, în viziunea Criticilor Americani de Film, au mers la aceiaşi câştigători de la Globurile de Aur, de acum câteva zile.

Cate Blanchett e dată ca sigură de pariori şi la câştigarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă.

Se ştie, deja, că Gala criticilor de film, de aseară, e practic repetiţia generală pentru Oscarurile din martie.

Dacă la categoria actriţe, nu e prea greu de ghicit cine are cele mai mari şanse, la categoria filme, lupta pentru râvnitul trofeu rămâne deschisă între "12 ani de sclavie", "Ţeapă în stil american" şi "Lupul de pe Wall Street."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Repetiţie pentru Oscaruri