Antena Meniu Search
x

Revista Forbes a realizat LISTA RUŞINII pentru actorii bine plătiți

Sunt celebri şi bine plătiţi! Vorbim de actorii de Hollywood, care isi umplu buzunarele din diverse roluri, dar încasările filmelor în care joacă nu sunt la fel de mari ca veniturile lor.

Vezi și

"Lista ruşinii", aşa cum au denumit-o jurnaliştii de la Forbes, include anul acesta nume sonore ca Adam Sandler, Nicholas Cage, Matt Damon sau Jennifer Aniston.

Adam Sandler este cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie. Şi este fruntaş în "Topul Ruşinii". Salariul său nu scade sub 15 milioane de dolari pentru un o peliculă.

"Pentru a realiza aceasta lista am luat in considerare ultimele trei filme ale fiecarui actor, realizate in ultimii trei ani. Actorii nu mai fac atat de multe filme acum ca altadata, din cauza crizei, iar criteriul de trei ani a eliminat foarte multe nume din ecuaţie", susţin iniţiatorii TOPULUI.

Ultimele comedii ale actorului au fost un dezastru. "Jack&Jill" şi "That's My Boy", au eşuat la capitolul încasări şi filmul a adus înapoi doar 3,40 dolari pe fiecare dolar încasat de Sandler.

Sandler este urmat în top de o actriţă. Katherine Heigl are două eşecuri uriaşe de box-office, doar 3,5 dolari pentru fiecare dolar încasat.

Ea este urmată de nume sonore din cinematografia americană: Jenifer Aniston, Matt Demon, Nicholas Cage, Kevin James, chiar şi Danzel Washington.

Concluzia celor de la "Forbes": actorii sunt prea bine platiti comparativ cu veniturile generate din încasări. "Topul Ruşinii" este o bilă neagră pentru actori, pentru că următoarele proiecte le pot aduce cu siguranţă o scădere semnificativă a veniturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Revista Forbes a realizat LISTA RUŞINII pentru actorii bine plătiți