Antena Meniu Search
x

Robbie Williams, surpriză uriașă pentru o fană, la UNTOLD: "Monica, o să îţi cânt o serenadă"

Ultima noapte la Festivalul UNTOLD 2019 a fost şi cea mai electrizantă! Povestea de anul acesta s-a încheiat cu 100.000 de mii de spectatori în delir şi cu artişti celebri pe scenă. Robbie Williams a fost piesa de rezistenţă a serii. O oră şi jumătate, fanii au fost în delir.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 11:09

Vezi și

Ultima noapte la Festivalul UNTOLD 2019 a fost şi cea mai electrizantă! Povestea de anul acesta s-a încheiat cu 100.000 de mii de spectatori în delir şi cu artişti celebri pe scenă. Robbie Williams a fost piesa de rezistenţă a serii. O oră şi jumătate, fanii au fost în delir, mai ales că a cântat toate hiturile care i-au adus celebritatea. Au fost momente inedite: artistul britanic a cântat alături de tatăl său. Ca să nu mai spunem că una dintre fane a avut parte de cea mai frumoasă surpriză.

Ca un vulcan, plin de energie şi entuziasm, aşa a urcat Robbie William pe scena din Cluj. Şi aşa a fost pe toate durata concertului. 100.000 de tineri au vibrat de la primul hit, au cântat şi au dansat încontinuu.

Nemaipomenit a fost şi momentul în care artistul l-a invitat alături de el pe tatăl său.

Robbie William s-a ţinut numai de surprize. Una dintre fane, care a ştiut versurile unei melodii, a trăit o experienţă unică. Artistul a chemat-o pe scenă şi i-a dedicat o piesă specială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O oră şi jumătate de extaz, atât a durat concertul lui Robbie Williams. Apoi, distracţia a fost asigurată de dj-i renumiţi, cum ar fi David Guetta sau Ummet Ozcan.

Azi noapte, cortina s-a tras peste Cluj Arena. Pentru spectatori, au fost patru zile de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Robbie Williams, surpriză uriașă pentru o fană, la UNTOLD: "Monica, o să îţi cânt o serenadă"