Antena Meniu Search
x

Să fie acesta cel mai bun film al anului?

Lungmetrajul ”Moonlight”, regizat de Barry Jenkins, a fost desemnat cel mai bun film al anului 2016 de reprezentanţii New York Film Critics Online (NYFCO), o prestigioasă asociaţie de critici de film din New York.

Lungmetrajul ”Moonlight”, regizat de Barry Jenkins, a fost desemnat cel mai bun film al anului 2016 de reprezentanţii New York Film Critics Online (NYFCO), o prestigioasă asociaţie de critici de film din New York.

Filmul ”Moonlight”, care a devenit un favorit al criticilor după ce a avut premiera la Toronto 2016, prezintă viaţa unui tânăr de culoare dintr-un cartier rău famat din Miami, din copilărie şi până la o vârstă adultă, pe măsură ce acesta încearcă să îşi găsească un loc în lume, cu ajutorul familiei, prietenilor şi iubirii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din distribuţie fac parte Alex Hibbert, Mahershala Ali, Naomie Harris, Jharrel Jermome, Ashton Sanders, Andre Holland şi Janelle Monae.

Acest lungmetraj a câştigat deja câteva trofee prestigioase în debutul sezonului premiilor cinematografice din America de Nord, fiind desemnat cel mai bun film al anului la gala Gotham Independent Film Awards, la gala L.A. Film Critics Association şi a fost inclus pe lista celor mai bune 10 filme ale anului de prestigiosul American Film Institute.

Criticii de la NYFCO au alcătuit şi Topul 12 al celor mai bune filme ale anului 2016. Filmul ”Toni Erdmann”, o coproducţie cu participare românească, se regăseşte pe această listă prestigioasă alături de producţiile cinematografice ”Arrival”, ”Fences”, ”Free States of Jones”, ”Hell or High Water”, ”I, Daniel Blake”, ”Jackie”, ”La La Land”, ”Loving”, ”Manchester by the Sea”, ”Moonlight” şi ”O.J.: Made in America”.

Gala premiilor decernate de New York Film Critics Online a avut loc duminică seară la Furman Gallery din cadrul Lincoln Center din New York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Să fie acesta cel mai bun film al anului?