Antena Meniu Search
x

Organizatorii cer sancţiuni, după ce sute de oameni au asistat gratis la concertul lui Bon Jovi

Scandal uriaş după concertul lui Bon Jovi din Bucureşti. Sute de oameni au urmărit show-ul fără să plătească bilet. Au ocupat cele mai bune locuri, chiar pe peluza Palatului Parlamentului, în faţa intrării oficiale a Camerei Deputaţilor. Nu se ştie cum au ajuns acolo.

de Redactia Observator

la 23.07.2019, 22:32

Vezi și

Scandal uriaş după concertul lui Bon Jovi din Bucureşti. Sute de oameni au urmărit show-ul fără să plătească bilet. Au ocupat cele mai bune locuri, chiar pe peluza Palatului Parlamentului, în faţa intrării oficiale a Camerei Deputaţilor. Nu se ştie cum au ajuns acolo, în condiţiile în care, teoretic, accesul este interzis. Organizatorii concertului cer sancţiuni.

Sute de persoane sunt filmate pe peluza Palatului Parlamentului în timpul concertului lui Bon Jovi din Piaţa Constituţiei. Urmăresc spectacolul gratuit, din curtea Casei Poporului, şi nimeni nu-i deranjează. 

Puţini au remarcat la început că în curtea Parlamentului, închisă oficial într-o zi de duminică, şi-au făcut loc noi spectatori. Oamenii şi-au ocupat locurile pe iarbă cu puţin timp înainte de începerea spectacolului. Cei care au plătit bilete s-au înghesuit în faţa scenei. 

Organizatorii au estimat că peste 500 de oameni au reuşit să ajungă pe peluza de la intrarea oficială în Camera Deputaţilor. Majoritatea ar fi intrat pe la Senat în curte. La finalul concertului, zeci de maşini au fost filmate în timp ce ies pe porţile Casei Poporului.

În incinta Palatului Parlamentului nu poate intra oricine dacă nu este trecut pe o listă specială, dacă nu este demnitar sau dacă nu este jurnalist şi deţine o legitimaţie în acest sens. Însă, duminică seara, întreaga peluză era plină de oameni.

Deputatul USR Claudiu Năsui a făcut trei interpelări către Camera Deputaţilor şi Senat. Vrea să afle, spune el, cine a permis angajaţilor şi rudelor acestora să pătrundă în curtea Parlamentului şi să ocupe un loc de frunte în faţa scenei pe care a urcat Bon Jovi. În contextul în care biletele plătite de spectatori în Piaţa Constituţiei au costat între 230 şi 2500 de lei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până acum, niciun oficial al Camerei Deputaţilor nu a explicat cum au reuşit spectatorii să intre pe peluza Palatului Parlamentului şi nici dacă cei care au urmărit concertul din locuri bine alese sunt sau nu angajaţii instituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Organizatorii cer sancţiuni, după ce sute de oameni au asistat gratis la concertul lui Bon Jovi