Antena Meniu Search
x

Săptămâna mondenă! Ce au mai făcut vedetele

Jackie Chan a călcat pe pământ românesc, la mijlocul acestei săptămâni. Şi actorului i-au ajuns câteva ore ca să se îndrăgostească iremediabil de ţara noastră

Vezi și

Jackie Chan a călcat pe pământ românesc, la mijlocul acestei săptămâni. Şi actorului i-au ajuns câteva ore ca să se îndrăgostească iremediabil de ţara noastră

Jackie Chan ne-a mărturisit prima impresia pe care i-a făcut-o România. În primele momente nu şi-a putut lua ochii de la peisajele pitoreşti. Din respect pentru oamenii primitori, actorul a apărut în faţa camerelor îmbrăcat o ie albă, brodată, aleasă chiar de el.

Cu fiecare călătorie, Jackie descoperă adevăratul sens al vieţii. "Să fii fericit. Şi să faci lucruri care să ajute lumea întreagă, pentru tine şi pentru ţara ta. În asta cred".

Maria Marinescu este gata să se se întoarcă la bărbatul care este şi tatăl copilului ei. Designerul şi-a trimis, miercuri, avocatul la Judecătoria Sectorului 1 să retragă cererea de divorţ. A motivat în faţa instanţei că vrea să-i mai acorde soţului ei o şansă de împăcare, dar, că o face şi pentru fiul ei care nu şi-a mai văzut tatăl din martie, anul trecut, când Frank Colin a fost arestat pentru trafic de droguri. Acesta este închis de un an şi jumătate într-un penitenciar de lângă Marseille. Şi a făcut până acum mai multe cereri de eliberare.

Antonio Banderas renunţă la 18 ani de căsnicie pentru o femeie mai tânără. Apropiaţii spun că actorul s-a îndrăgostit de Nicole Kempel, o olandeză pe care a cunoscut-o în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Ar fi urmat câteva zile romantice petrecute pe un yacht, unde cei doi au fost de nedespăriţit.

Infidelitatea lui Banderas ar fi şi principalul motiv pentru care Melanie Griffith doreşte divorţul. Cei doi au luat o decizie definitivă la începutul verii. Au anunţat că se vor separa, fără să explice nimănui de unde a pornit totul. Abia de curând, un tabloid de peste ocean a aflat despre realele motive ale divorţul.

În schimb, pentru alte vedete de la Hollywood bat clopotele de nuntă. George Clooney a dezvăluit locul şi data nunţii sale cu avocata Amal Alamuddin: Veneţia, peste câteva săptămâni. Actorul şi-a anunţat planul de căsătorie într-un alt oraş italian, Florenţa, la o serată de binefacere unde a venit însoţit de logodnică.

Clooney a mai fost însurat cu actriţa Talia Balsam, de care a divorţat în 1993. El declara atunci că nu se va mai căsători dar noua sa logodnică pare să-i fi schimbat radical părerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Săptămâna mondenă! Ce au mai făcut vedetele